Jump to content

Disenchanting

Leeroy Jenkins

Recommended Posts

Hahaha :D

Ja sam u stvari hordin tajni agent cija je misija da baca

Ritual of Doom na pocetku AV-a.

Koliko sam samo puta radio

trinket + amp curse + curse of doom na moba koji ima spell reflect, pa kada popijem u toku sledece borbe cod od 8k + dmg i umrem krenem flame na healera kome nije jasno sta se desilo :D

Veruj mi da si unesrecio alijansu jer si mi pomogao...

E sad jedno off topic pitanje, ako odem u pocetnu zonu recimo elfova i ako bacim na moba kojeg bije neki low lvl lik najveci rank cor koji dodaje

+ 120 attack power, jel bi to dovoljno povecalo dmg tog moba da ubije low lvl elfa kojem sam resio da "pomognem" ?

Ima dobra fora sa

Eye of Kilrog na pvp serverima, sada je moguce udariti sa njim, moje je imalo crit 160.

Sakrijes se u blizini mesta gde znas da se dosta dueluje, posaljes oko, sacekas da neko izgubi duel i ostane na 1 hp i onda ga udaris sa okom koje je nevidljivo.

Onda posaljes drugo oko i gledas kako pokusavaju da pronadju rogua :D

iskreno, nisam prochitao ceo topik.. ali primetio sam da se tiche golda i "how2earn".

ja sam skupio 5k golda za epika u roku od 5 dana real lifeless grindom primala. usput mi je dropovao neki osrednji world epaks koji sam prodao za 600g.

enivej, disenchanting zarad golda ne vredi.. dok recimo enchanting sa decent receptima moze da ti donese lep kesh u zavisnosti od kolichine "WTCRAFT ENCHANTING" reklama i servera.

Dienchanting zavisi od servera ... kod mene kada se disecnatuje plavi ili zeleni item uvek enchating matsi koje dobijes ( pa cak i kada dobijes minimum matsa ) vrate ti gold bar duplo.

Mada sve zavisi od servera naravski.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will