Jump to content

ski oprema

Recommended Posts

tezina je bitna na dubokom snegu, ali trebace mu skil da bi opusteno vozio van staza. prvo da nauci da vozi po utabanoj podlozi. kao sto Hoze kaze - ti lepo rentiraj, a lako ces kupiti do sledece zime ono sto ti odgovara. a mozda i smrsas do tada. za rentu savetujem da potrazis u bgd-u jer je jeftinije nego na planini (sto je i logicno).

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

teško ćeš izvrnuti skočni zglob na skijama :)

jedino ako zaboraviš da zakopčaš cipele.

lal kolko sam zbagovo

ja ne mogu da se setim za kolko sam ranije iznajmljivao opremu,al ove dine sam uzeo nidecker dasku(vrhunska,"drvena" vozena jednu nedelju) i malo izguljene nidecker vezove za 35e u markoniju.jos je ispalo da sam ih iznajmio na 10dana.to je djab djaba,za ns i kop nisam siguran kakva je situacija.

salt wat fish fresh wat fish?

ovi moji sto su bili prosle god. na kopu su iznajmljivali opremu za tipa 30 e...tako da nije lose ni tamo iznajmiti...jedino sto

je mozda ta oprema tamo mozda izrabljena?!?ili gresim...sto ni bih mogao da uzmem od druga?isti smo..sem kilaze naravno ;D

imamo mi planet bike ovde...kakve su cene tamo?

face je iz novog sada :)

tamo ima planet bike i x-centar

digli su cene na kopu. fora im je da ako si planirao da rentiras opremu na kopu i dosao bez svoje daces i vise para samo da ti ne propadne odmor.

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha