Jump to content

c2q 6600/6700 , 1950pro i 1900gt

qwert00

Recommended Posts

sapphire x1950 pro 256mb ddr3 full pakovanje stara 4 meseca, kupljena preko zvekija sa benchmark forum-a, garancija jos ~ 8 meseci

7000din

sapphire x1900 gt 256mb ddr3, sa manjim problema u 3d (ima artefakte koji se povremeno pojavljuju-kartica se ocigledno pregreva), zato je cena extra niska (pokretao sam na njoj heroje V i hellgate,radilo bez vecih problema)

3000din

ako nekog zanima nov c2q 6600 ili 6700 u zameni za stari c2d, mogu da nabavi taj procesor nov neotpakovan sa 3 godine garancije (cena bi bila ~ kao cena novih c2q u imtel-u od koje bi se oduzimala cena za vas cpu-ako je cena korektna naravno). Ako neko planira upgrade eto resenja posto meni treba polovan c2d

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

samo mi reci jel ima x1950pro neki problema u radu ?

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Treba jako napajanje.

pa sad:) 350w iole kvalitetnog napajanje je dovoljno:) Istina kod mene radi na defaultu,mozda bi OC krenula i vise da trosi

Kartica je naravno potpuno ispravna(ta 1950pro)

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

• Create New...