Popular Post THE KRLE Posted January 2, 2016 Popular Post Report Share Posted January 2, 2016 Jedan je zivot i kanter jedan ses`, necu da igram global i pes :) Pozdrav svima, ne znam zasto , ali sam sat vremena citao sta sve niste pisali :DI evo posle `izvesnog` vremena cs 1.6 i dalje radi i dalje se igra :) Ziv je kanter umro nije, a da je scena propala , to stoji ... :( cestitam ti uspeo si da odgovoris na temu koja je stara 8 godina 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurotresina Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Svaka tebi cast kad si procitao ovoliku temu staru 8 godina :)Ja procitah samo uvodni deo prvog posta i bas me cudi da je pisano kako je bilo tuzno, raspad itd.. kad je tada, ja mislim, bio najveci "bum" sto se tice cs, stigao neki pristojan internet, peglalo se online, samo public scenu kad pogledas.. zilion servera koji su puni do jutarnjih sati.. bilo je lan turnira (ja iskreno nisam isao, nisam imao sa kime pa sam igrao online samo)..I sad kad pogledam, iako sam rekreativac (a kakav ustvari danas mozes biti u 1.6?) zao mi je sto se 1.6 raspao, igraju klinci neke cwove koje kace na fb i to je to, propast.. da se ne lazemo, cs go mnogo drugaciji (losiji) od 1.6... i to verovatno shvataju samo stariji igraci ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts