Junkie Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 a sto recimo ne bi ubio nekog normalno na lane-u i dobio exp i pare od kripova pride... ovo me podseca na one : uvuci se s nekim u rupu.. nek te swaperka swapuje.. pa kad naidje neko swapuj njega i ubi ga ... mislim lmao kolko bacenog exp-a i vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 (edited) Ama govorim za zonfu brate cista zezancija ......ionako mi je sux ona :) ! Normalno da je bolje nacreepovati nego stajati i ubiti coveka radi zonfe i ti si mafa ! (ali se ljudi sjebaju sto jes jes) Edited December 12, 2007 by SchKabBio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 zonfu brate zezancija sux zonfe mafa \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts