Lekler Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 samo jedna ispravka PoA vs sbc 16-12 (6-9,10-3) gg PoA, gg TJM... da budete i da imate srece gj confy i orga za trud.. cya next time :) kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 (edited) PRVI DAN: 1st December Satnica : 1.kolo de_inferno 2.kolo de_dust2 3.kolo de_train GROUP 1 & GROUP 2 1kolo. 11:00h Kluv vs urban exp [2]:[16] TJM* vs sbc [2]:[16] 2.kolo 11:45h SaB vs urban exp [14]:[16] sbc vs PoA [9]:[16] 3.kolo 12:30h SaB vs Kluv [0]:[16] PoA vs TJM* [16]:[7] GROUP 3 & GROUP 4 1.kolo 13:15h Pacovi vs Triumph [16]:icon_smile_8ball.gif Kgg vs kbp team [16]:[6] 2.kolo 14:00 Triumph vs Selected [16]:[12] Fosili vs kbp team [15]:[15] 3.kolo 14:45h Pacovi vs Selected [16]:[13] Fosili vs kgg [12]:[16] GROUP 5 & GROUP 6 1.kolo 15:30h sMk vs FiD [16]:icon_smile_8ball.gif Oblivion vs PaK [0]:[16] 2.kolo 16:15h FiD vs v2L [16]:[4] Oblivion vs Destination Unk icon_smile_8ball.gif:[16] 3.kolo 17:00h sMk vs v2L [16]:icon_smile_8ball.gif PaK vs Destination Unk [16]:[14] GROUP 7 & GROUP 8 1.kolo 17:45h vF vs x-files [16]:[4] 4gl vs Germs [16]:[2] 2.kolo 18:30h Germs vs kGk [ ]:[ ] vF vs KiR [16]:[0] 3.kolo 19:15h x-files vs KiR [16 ]:[0] 4gl vs kGk [ ]:[ ] --------------------------------- PROSLI GROUP1 = Urban Expiriance GROUP2 = PoA GROUP3 = Pacovi GROUP4 = kgg GROUP5 = sMk GROUP6 = PaK GROUP7 = vF GROUP8 = 4gl Edited December 1, 2007 by c0nfy pG I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe_bRE Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 brate gde je promenjen sistem isto je kao sto je bilo... 1. i 3. itd... Server je nashtelovan za pro gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 gg vf...brko nakazo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 (edited) GG! Josh jednom se zahvaljujem konfu shto nam je izashao u susret! HF sutra! A cigani i tucha posebna pricha! Edited December 1, 2007 by milorad www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 katastrofa. gg vf Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspector Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Pa ljudi bi se smorili da nije bilo one tuce :) ... Klinci zaj*ali i Batistu.... Nego jel sutra u 12h pocinje da ovaj put budem malo tacniji kad dolazim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheX Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 PaK vs Destination Unk [16]:[14] <----- da se nasmejem ili ... ? Ko je osvojio turnir ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) ma ot nije pravi rez by andria (imam komplex) Edited December 2, 2007 by shok1ca Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 znachi sutra u 11? :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 samo udri dejane don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 2, 2007 Author Report Share Posted December 2, 2007 brate gde je promenjen sistem isto je kao sto je bilo... 1. i 3. itd... Problem je u tome sto je taj sistem bio , ali posto je bio stalno editovan post sa rezultatima neko je slucajno izbrisao ceo kostur... I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 gg svima! dobar turnir, malo kashnjenja ali to je normalno kod nas :D gg urban.exp, sabili ste momci, bravo! gg poa :D, deki sisa bez milosti :D <3 @Dejan J. za ubuduce da znas, prvo skochi pa reci "hop" a ne onako da prozivas sve zivo i na kraju odes kuci posle jednog mecha! Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 dakle dolazeci iz pravca a sajta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anabolique Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Poshto widim da nema ^^ kGk vs germs - 16:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
q.alien Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 A cigani i tucha posebna pricha! Nisam u toku o cemu je rec ? Koji bag... Ubio me iz skoka bez zuma kroz vrata potpuno fleshovan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesa Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 gg svima! dobar turnir, malo kashnjenja ali to je normalno kod nas :D gg urban.exp, sabili ste momci, bravo! gg poa :D, deki sisa bez milosti :D <3 @Dejan J. za ubuduce da znas, prvo skochi pa reci "hop" a ne onako da prozivas sve zivo i na kraju odes kuci posle jednog mecha! Tnx.... A za ovo 4 samo lol...... gg u2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 za shta lol? Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Verovatno za Dejana =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesa Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Verovatno za Dejana =) Vidis kako zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 haahhhhah :D Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Majstor. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts