skrimke Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 a oces ti batine malo, a cupavi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Ma pitao bih was ja da wam je 4gl u grupi.Kukali biste wi za 2 dana+2 iz grupe k'o sise.:) Kobrica je sisica.2 iz grupe je najbolje. cuti bre isto ti se vata ne kenjaj tu !!!! a ja bih postavio jedno konstruktivno pitanje koja je 3 mapa ? za 3 kolo !!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) Ma cuti k'o da ces ti nesto da uradis.Noname Bogdan i ona dwa lika mozda,ali ti ne.Ako prolaze 2 iz grupe,prolazi jedna KG ekipa sig,i werowatno wi.To su 2 KG ekipe.Ne bi bilo lose conf da odgoworis konacno da li prolaze 1ili2. Edited November 30, 2007 by JoRMa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 koji ste low, strasno turnir u novom sadu je trajao toliko, neplanirano. nije sigurno planirano da se zavrsi u 8 ujutru. a i da ste isli na turnire znali bi da svaki traje do 4-5 ujutru. hoho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 bolje ti uci za popravni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Nadam se da ima kafana u blizini! ali mrk1 je tu Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Nadam se da ima kafana u blizini! ali mrk1 je tu ima ne boj se :D Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 A jel ima neka prsata teta u kafani za milorada ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts