TomaC Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 e samo jedna stvar ovde pise d2 i inf grupe tamo pisalo d2 i train Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 @Nije frcnost, ali to sam i ja hteo da napomenem.. @ Sale, Maxa, Denis Hehe.. :) <3 Ja na svakom turu igram protiv vas :) Realno, bolje da se tur zavrsi u jednom danu, ali opet je smor zbog ljudi iz unutrasnjosti koji dodju da odigraju 2 mape.. Mada je to tako uvek bilo, da se ne lazemo.. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 e samo jedna stvar ovde pise d2 i inf grupe tamo pisalo d2 i train konfe ? Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 konfe ? GL & HF svima :D a ti milorade nemoj da zaboravis ono sto si rekao :)))) Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOLGOMO Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 gl hf svima SelecteD do finala !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe_bRE Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 ocemo winner loser!ovako je glupo Quote Server je nashtelovan za pro gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) LOL @ bologmo Edited November 30, 2007 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 Kao sto sam napisao ovako je po meni najbolje , moze turnir da traje i 2 dana ako treba ali gde ce se smestiti ekipe koje prodju? ja ne mogu da im garantujem gde ce spawati i to... Sto se mene tice moze da se i promeni sistem ako budem bio siguran da ce ekipe moci da izdrze 2 dana da bleje u Beogradu... ovo sada je samo 12 sati cistog igranja kada ne bi pravili pauze... Bice mozda promenjeno u saglasnosti ostalih takmicara ako vama odgovara... Ako ste vec dosli da igrate da osvojite turnir onda morate biti najbolji i pobediti sve... Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 i ja mislim da je bolje winner-loser,ali ipak ne zavisi od nas domacih ekipa .. vec od ekipa sa strane ;) Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anabolique Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Odgowara ne brini :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 i ja mislim da je bolje winner-loser,ali ipak ne zavisi od nas domacih ekipa .. vec od ekipa sa strane ;) O tome i pricam mrk1 , znaci nisam u toj mogucnosti da obezbedjujem ko ce gde spawati i odmarati o toj temi ce se razgovarati kada bude bio sledeci tur... Ja mogu da stavim winnner i looser kao sto sam rekao meni nije problem i mislim da je tako ok i zanimljivije ali opet ekipe sa strane bi se bunile zato sto ne bi spawali dan jedan... Videcemo idem dole do igraone da sredim sve sto treba pa cu napisati ako bude bilo neke promene... Poz Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 bizho nemoj da se ljutish na mene,znash da volim da kenjam,ali stvarno je glupo da 1 prodje iz grupe i to je to.ako jedan prolazi najbolje je winner loser.bice zanimljivije,ovako ce biti ekipa kojie ce se iscimati da odigraju 2 mape..meni nije problem da se iscimam poshto sam blizu,ali recimo,crna gora i baje koje daleko zhive,smor je.ja sam za 2 dana,ili da igramo celu noc :D stavi winner loser! Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 sad treba videti sa ekipama sa strane .. da li hoce da se cimaju u BG za 2h igre :D ili 2 dana zezanja :P Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 upravo smo doshli sa visinskih priprema tako da smo spremni na sve moguce uslove! gl & hf mejtovi vidimo se preko nishana!!! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 upucacu ih sve,ako nece Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) Mi smo iz chachka i slazhemo se da turnir bude 2 dana.A i mogu 2 ekipe da prolaze. Volimo Andriu(MAJS) Edited November 30, 2007 by zH|Teshke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesa Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) Nama je najveci problem bila subota ujutru da ne igramo prvi jer radim nocas celu noc a treba da vozim odmah iz trece 2 sata....a poshto ovako ispalo ipak igramo prvi... nama je sve jedno dal ce se igra 2 dana ili 2 ekipe iz grupe.... Edited November 30, 2007 by urbanExp.creative Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 teshke ako bude 2 dana tur ti i ostali cahcani + exe crashujete kod shokice na gajbi tako da zaboravi ! moze winer/losser al ja sam da se igra celu noc a ne 2 dana ! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
anabolique Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 kGk je isto da se igra dan/noc Poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 meni je sve jedno ali astral je u 23:00! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Deki, kolokvijume moras raditi svez :) Ebes noc, ispadnite u grupama i ti lepo odradis te kolokvijume ;) Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 nisam jos ni poceo da ucim za kolokvijum ! turnir > kolokvijum ! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 @Deki so what? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 ne kontam DEjane shta hoces da kazes? Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheX Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Dejan je indijanac pusti ga u qrac ... xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts