Jump to content

Pomoc Intervju !

inspector

Recommended Posts

Ma to sam i radio ali na kraju ! Ko mi je kriv sto dolazim kad igraju zadnjih 6 klanova.... Videcemo sutra da podelim preostalim ekipama da izvucem nekih 10,11,12 klanova pa da imam dobar uzorak :) !!!

Nego kad smo vec kod toga vidim raspitujete se za mene preko hltv-a :) ! Ludi ste 100% !!! Ali ipak mislim da su organizatori trebali da naplate i bonus program (tuca cigana iliti americko rvanje na njihov nacin), sto je najjaca fora niko nije gledao sta se dogadja na videobim-u svi gledali kako se sibaju klinci :) ....

Ma to sam i radio ali na kraju ! Ko mi je kriv sto dolazim kad igraju zadnjih 6 klanova.... Videcemo sutra da podelim preostalim ekipama da izvucem nekih 10,11,12 klanova pa da imam dobar uzorak :) !!!

Nego kad smo vec kod toga vidim raspitujete se za mene preko hltv-a :) ! Ludi ste 100% !!! Ali ipak mislim da su organizatori trebali da naplate i bonus program (tuca cigana iliti americko rvanje na njihov nacin), sto je najjaca fora niko nije gledao sta se dogadja na videobim-u svi gledali kako se sibaju klinci :) ....

ko se shibao?

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

Izvinjavam se svima !!! Stvarno morao sam da odem gajbi nesto mi je cale poslao poruku da hitno dodjem... Bilo kako bilo skupio sam 9 klanova i anketirao sam ih moglo je i bolje nego sam ovaj put ja kriv (prvi dan sam dosao prekasno a drugi sam imao nekih problema kuci) ! U svakom slucaju idalje stanje moze da se popravi ako ima neki klan koji je ocuestvovao na takmicenju a nije popunjavao anketu neka me kontaktira ili posalje privatnu poruku dogovoricemo se lako da je popunite !!! Iskreno ljudi ovo sve radim sam i ankete i sajt i sam sam sastavljao pitanja ai i prvi put sam ne nekom turniru tako da nadam se da se neljutite na mene.... Ponavljam jos necu pregledati ankete dok mi se nejave neki klanovi ili na ovoj temi ili preko privatne poruke, ispitacu vas preko msn ili cu vam poslati naketu mail-om pa mi odgovorite (za dobar uzorak ce mi hvaliti jos 1-2 klana da mi odgovore na anketu) !