Kal1mero Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 1600din :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 kupujem 1000 karata, ako imash pm me. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Ja prodajem za istok centar jednu, 1200 dingera, ako je neko za 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 koliko sam ja tu skontao on se zajebava da prodaje karte. kalimero, ne hajli, tako da su ova brisanja neopravdana;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 jel mozhe na spisak ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 stavi stiju i mene na spisak za tvoju gajbu. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 tjile hotel has been booked in advance :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 stiiiiiiijooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Starbak imash warn... jbg, propisi su propisi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 nema veze spamujte :D ako vas to cini nasmejanima : Dsamo nek je veeeseloo :D ionako ortak prodaje karte :D haahahah :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 a ti si se ugradio 800 kinti?:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 e bre :D decko je te karte kupio tako sto je dosao u 4 ujutru i po kisi cekao do 9-10 :D da sam ja to uradio stavio bih 50e karta :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 pa sve je to ok, smo kad imash josh 50 ljudi koji prodaju kartu po 800din, ja i sad mogu da zavrshim za 500, zabole nekog tamo da je on primio i metak zbog tih karata:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 dobro i moj ortak ulazi za dz i sta sad?:D hejteri smrdljivi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 ti bre kao da zivish u nekom lalalendu jbt, zabole nas qrac i za tebe i za tvog ortaka i da li on ide na tekmu i kako ulazi. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 a ti mene ne razumes :D i mene ne zanima sto mogu karte da se nadju za 500 din.... moje pravo je da stavim i bilion dinara ako hocu :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 brate, kako ne razumesh, boli nas qrac! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 tebe boli ali njega ne cim me juri po topiku i prica kako ima za manje pare kako ovo kako ono :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 zato shto ovakve ponude samtram bezobrazlukom, ako treba brisati spam poruke onda treba brisati i nadrealne ponude. neshto si tu pogreshno razumeo, mene zabole da li je on chekao po kiseloj kishi i da li je zavrshio u klinichkom centru zbog karata, briga me je kad vidim bezobrazluk, i naravno da cu da skrenem paznju da je ponuda nerealna. tvoje pravo da trazish koliko hocesh, moje pravo da kazem da samo budala moze da kupi za te pare. sledeci put ako hocesh da izbegnesh komentare, samo reci da prodajesh karte i da te kontaktiraju na pm, jednostavnije je za sve nas. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 koliko aj vidim u pravilniku pise lepo da je zabranjeno miniranje oglasa :D a ti mi miniras sa tim sto govoris da je to bezobrazluk :D a posto isterujes pravdu idi juri tapkarose.... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 pravilnik je tu da bi se menjao, pogotovo ovako zelen kao shto je ovaj. dobar pravnik ce uvideti svoje greshke i ispraviti ih:) a sad umri topiche, ne postujem vishe ovde. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 ali samo nije rekao za koju stranu prodaje kartu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 2, 2007 Author Report Share Posted December 2, 2007 aha kao zapad :D haaahh :D salim se za sever su karte :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 realno je urgh u pravu ako za te pare prodajes sever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Kupujem jug po ceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts