CHRISTIE Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Dakle,kupio sam Inteli 4-ku,pre sta ja znam koliko i radio je bez ikakvih problema,savrseno... Medjitim,odjednom u toku rada na kompu desni taster je "crko" jednostavno ne radi...Odmah da naglasim da nisam udarao mish,bacao ga,hejtovao i sl.znaci cuvao sam ga maksimalo, tako da se to desilo bukvalno iz cista mira.E sad me interesuje jel neko zna kako je moguce da mi tek tako crkne desni klik,posto mi se nikad nije nista slicno desilo..i gde mogu da ga odnesem da mi "poprave" ako se uopste nesto i moze popraviti? Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 to se i meni desilo na inteliju 4orci, to je greska tog modela jebiga.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 bedak :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 (edited) Ja sam namestao par puta taster kod mene na inteli 3.0 tacnije menjao klikove sa mouse5 (npr ,taj ne koristim) na mouse1. Microsoft u misevima koristi omronove tastere/mikroprekidace a to bi trebalo da moze da se nadje u radnjama sa elektronikom. E sad ja se bojim da kod tebe nije otisao taj mikro prekidac vec plastikica(trn) koja ga pristiska .. los je kvalitet i pojede se i onda prakticno taj mikroprekidac nista ne pritiska :( Popravljao sam slicnog misha Vesketu , inteli 4.0 (valjda) ali wireless i upravo se to desilo.. pojeo se plasticni trn koji pritiska mikroprekidac i onda sam nalepio super lepkom jedno parce plastikice na taj trn da bi ga produzio. Kvalitet moj do mojega za razliku od npr inteli 3.0 :( Edited November 27, 2007 by rmb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 jbg,ako se to desilo onda se vracamo starom A4tech-u,kuglica FTW... nego rmb,kako da otvorim mish?gledam ga upravo i ne vidim ni jedan shraf? cisto da ja bacim malo pogled unutra . Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) Srafovi su ispod 4 klizaca .. i te klizace moras da skines nekim skalperom i posle da ih lepis super lepkom nazad. Samo gledaj da imas dobar krstak srafciger posto su srafici 'udri me do zore i izlizu se u momentu i onda moz baciti sve :) Edited November 28, 2007 by rmb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 pogledaj ispod nalepnica.. obicno je tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts