Jump to content

6288 OMG

47@mission

Recommended Posts

Dragi moji:)

Imam problema sa slusalicama Nokia HS-23, veoma hvaljene, crkle posle su posle mesec dana upotrebe (kupljen fon u aprilu). Sada sam dobio nove slusalice i ponovo posle mesec dana, pokvarila se desna (danas). Da li je iko imao slicnih problema, vezano za HS-23?

Zvao sam mnogo servisa, da se raspitam za cenu novih i nasao za 600 kinti sto i nije puno u odnosu na 2300 koliko sam platio drugi par. Lik mi je rekao da je problem u konektoru. Znate kako Nokia ima one konektore za slusalice. Ne pokvari se onaj zlatni deo (mali pinovi), vec ona dva sa strane srebrna dela su takodje konektori i oni se od silnog vadjenja i stavljanja pokvare.

Sada da ja lisim sebe bede, razmisljao sam da prodam telefon (u odlicnom je stanju, samo da nabavim nove sluske, full je pakovanje) i kupim 6120 Classic, koji ima moja drugarica i bas mi izgleda ekstra, a i ima normalniji konektor (2,5 mm).

Druga stvar:

Posle planinarenja (pre nedelju dana), right soft key (dugme back, exit...) mi radi kao da pritiskam dugme dole. Prvo sam mislio da se nesto zamrzlo, ali nije se popravilo posle. Znaci ne znam sta je problem. Kako je moguce da jedan taster preuzme funkciju drugog i da imam dva tastera na dole. Nemoguce da se prespojilo, mislim da je problem u softwareu.

Hvala unapred