Jump to content

Veliki zimski TURNIR - PC FIFA 08

LInn

Recommended Posts

Cestitam mom bratu na osvojenom turniru, i ako sam morao da izgubim bolje da je to od njega nego nekog drugog (njemu uvek mogu da se revansiram kod kuce) [8D] .

Moram da cestitam i na fantasticnoj organizaciji turnira.

For the record: (komentar moje slike) NE DROGIRAM SE!!!

GL & HF & GG (sta god to sve znacilo)

SCOUSE PROUD

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

btw fifa je i dalje sranje :D

e sad, jel se josh neko,sem mene setja da se LeSiN@r drao kako je PES sranje a FIFA zakon, kad je beshe osvojio prvo mesto u grupi????? !!!!????!!!!

Special one, svaka cast batice, na osvojenom turniru i na izbacivanju baje sa peshkirom (simona [:D] )

ae poz i dobicete slike uskoro, cim se Lidija seti da ih uzme od mene [8D]

Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul

MILAN 3-3 LIVERPOOL

(Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60')

Evo i malo zakasnelog posta od novopridošlog FIFAša :)

Organizacija - izuzetna! Stvarno i da hoću ne mogu da se požalim na logistički deo. Ako ste i kasnili nisam to primetio, a ona projekcija od 4 sata za ceo turnir je samo greška u planiranju ;)

Atmosfera - jako pozzitvna i opuštena. Da nije onog stakloresca idiota - perfekcija.

Igra - iako sam ispao od Rebbe na medjusobne susrete još u grupama, ono što me kao "novajliju" teši jeste da se ni u jednom trenutno nisam osetio inferiorno. Grupa u koju sam pao bila je jako izjednačena (prvu 8 Rebba i ja po 7 bodova) i poprilično sam zadovoljan svojim prvim FIFA offline iskustvima. Pogotovu sa onim golom Ronaldinha ispod živog zida :)

Što se tiče samih pravila turnira, prvo da napomenem da ovo shvatite kao konstruktivne kritike i ništa više. Možda je ovo zato što sam bio do ove godine PESovac, ali smetaju mi neke stvarčice koje po meni nemaju veze sa realnošću a kapiram da svi težimo da ovo bude što je moguće više bliže stvarnosti a koliko sam razumeo, ovo su manje više bila oficijalna pravila EA (što je još veća muka onda):

- pobeda u grupama važi 2 boda? od kad su ta pravila? Pre USA94? :)

- eliminacioni deo na dve dobijene? ako se već igra više od jedne partije, zar nije jednostavniji home&away sistem? Po meni bespotrebno odugovlačenje...

- zabrana biranja identičnih timova? zašto da se bilo ko stavlja u podredjenu/povlašćenu poziciju i bude primoran da bira alternativu?

- dozvola za biranje i reprezentacija i klubova? nekako mi to onda deluje kao bućkuriš. Plus, kapiram da je zabrana identičnih timova tu zbog realnosti, tj. izbegavanja "duplih" igrača na terenu. Koja je onda realnost utakmice npr. Milan vs. Italy ili Inter vs. Argentina? Pojedini igrači će igrati u obe ekipe i dalje.

- zabrana biranja Barcelone a dozvola za Brazil? generalno se slažem da se izostave najjači klubovi radi što većeg balansa izmedju skilla i exploita kao neminovnog dela svake igre, ali ovako kako je za ovaj turnir uradjeno deluje mi kao nedovršeno rešenje, pogotovu ako neko bira Brazil, a postoji ono pravila gore da nema dva ista tima - ukoliko je dobar igrač u pitanju jedan je uvek u prednosti, pogotovu ako se još igra i na dve dobijene (jedan će uvek moći da bira Brazil 2 puta)

Ipak, svi su imali iste uslove i ovo nije prigovor, već više kao savet kako bi barem iz moje perspektive ovi "nezvanični" turniri na FIFI bili još bolji, kad već WCG mora da se igra po EA pravilima.

U svakom slučaju, danas sam osvojio turnir u PESu u Metroidu, tako da eto meni finih prihoda da kupim gamepad za FIFU kakav joj dolikuje :)

e sad, jel se josh neko,sem mene setja da se LeSiN@r drao kako je PES sranje a FIFA zakon, kad je beshe osvojio prvo mesto u grupi????? !!!!????!!!!

Special one, svaka cast batice, na osvojenom turniru i na izbacivanju baje sa peshkirom (simona [:D] )

ae poz i dobicete slike uskoro, cim se Lidija seti da ih uzme od mene [8D]

gle ovaj...

aj ne sernjaj nego daj Lidiji da okaci te slike !!!!! ;)

2ch4bup.jpg

Extra atmosfera Pedja I Lidija samo nastavite tako dokazali ste da mozete lepo da organizujete turnire i dobru atmosferu,cestitamo pobednicima a i svi ostali bili ste ok, simone hvala ti na pohvalama sta da kazem najaci si, slike cemo sutra da ubacimo na rur, do sledeceg zezanja ne okreci te se iza sebe jer ja sam uvek tu Senka i Ivke

SENKA, IVKE

2 boda za pobedu je sasvim dovoljno. 3 boda su uvedena da ne bi bilo nameštenih nerešenih utakmica, a ne verujem da u je u fifi neko zadovoljan nerešenim. Bar ja nisam igrao sa takvim.

BO3 je bolja varijanta nego home & away, i to iz više razloga: poštenije je, jer ako dobiješ 2, bolji si od ovog drugog; kod home away može da se desi da podbaciš jednu, pa da u drugoj ne možeš da nadoknadiš golove; imaš i problem sa produžecima, ako obe budu npr. 2:1 moraju da se igraju produžeci, al FIFA ne da, pa moraš da igraš i treću od 2 min, ali ako FIFA baguje, biće 6 min (jednom sam sa Alexom igrao 3:3 regularno, pa 9:7 u produžecima!!!!).

Ne znam šta si zapeo za Brazil. Od 4 prvoplasirana igrača, samo Alex je igrao sa Brazilom (2xŠpanija, 1xEngleska).

Ako hoćeš realnost, obuj kopačke pa na travu. Ovo je igra.

Jedino što se slažem sa tobom je da treba dozvoliti da se biraju isti timovi, jer ako je neko vežbao samo sa Brazilom, neka igra sa Brazilom.

Inače, zadovoljan sam organizacijom. Prvi put je bilo dovoljno računara i nije bilo "sušenja". Pobednici za mene neočekivani, ali iz onoga što sam video vrlo zasluženo (congrats).

Pravi fudbal će da se igra sa MANUAL ON.

Organizacija - izuzetna! Stvarno i da hoću ne mogu da se požalim na logistički deo. Ako ste i kasnili nisam to primetio, a ona projekcija od 4 sata za ceo turnir je samo greška u planiranju ;)

Atmosfera - jako pozzitvna i opuštena. Da nije onog stakloresca idiota - perfekcija.

Igra - iako sam ispao od Rebbe na medjusobne susrete još u grupama, ono što me kao "novajliju" teši jeste da se ni u jednom trenutno nisam osetio inferiorno. Grupa u koju sam pao bila je jako izjednačena (prvu 8 Rebba i ja po 7 bodova) i poprilično sam zadovoljan svojim prvim FIFA offline iskustvima. Pogotovu sa onim golom Ronaldinha ispod živog zida :)

Što se tiče samih pravila turnira, prvo da napomenem da ovo shvatite kao konstruktivne kritike i ništa više. Možda je ovo zato što sam bio do ove godine PESovac, ali smetaju mi neke stvarčice koje po meni nemaju veze sa realnošću a kapiram da svi težimo da ovo bude što je moguće više bliže stvarnosti a koliko sam razumeo, ovo su manje više bila oficijalna pravila EA (što je još veća muka onda):

- eliminacioni deo na dve dobijene? ako se već igra više od jedne partije, zar nije jednostavniji home&away sistem? Po meni bespotrebno odugovlačenje...

- zabrana biranja identičnih timova? zašto da se bilo ko stavlja u podredjenu/povlašćenu poziciju i bude primoran da bira alternativu?

- dozvola za biranje i reprezentacija i klubova? nekako mi to onda deluje kao bućkuriš. Plus, kapiram da je zabrana identičnih timova tu zbog realnosti, tj. izbegavanja "duplih" igrača na terenu. Koja je onda realnost utakmice npr. Milan vs. Italy ili Inter vs. Argentina? Pojedini igrači će igrati u obe ekipe i dalje.

- zabrana biranja Barcelone a dozvola za Brazil? generalno se slažem da se izostave najjači klubovi radi što većeg balansa izmedju skilla i exploita kao neminovnog dela svake igre, ali ovako kako je za ovaj turnir uradjeno deluje mi kao nedovršeno rešenje, pogotovu ako neko bira Brazil, a postoji ono pravila gore da nema dva ista tima - ukoliko je dobar igrač u pitanju jedan je uvek u prednosti, pogotovu ako se još igra i na dve dobijene (jedan će uvek moći da bira Brazil 2 puta)

Ipak, svi su imali iste uslove i ovo nije prigovor, već više kao savet kako bi barem iz moje perspektive ovi "nezvanični" turniri na FIFI bili još bolji, kad već WCG mora da se igra po EA pravilima.

U svakom slučaju, danas sam osvojio turnir u PESu u Metroidu, tako da eto meni finih prihoda da kupim gamepad za FIFU kakav joj dolikuje :)

Bez starca nema udarca

Izasao clanak o turniru u danasnjem Blicu weeeeeeeeeeeeeee! [:)]

@Djata-Inače, zadovoljan sam organizacijom. Prvi put je bilo dovoljno računara i nije bilo "sušenja". Pobednici za mene neočekivani, ali iz onoga što sam video vrlo zasluženo (congrats).

Ako je Djatta zadovoljan to je vec uspeh. Njemu je tesko udovoljiti :)

Edited by LInn

When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :)

Kakve ima veze 2 boda 3 boda koga briga za to mi ovo shvatamo kao lepo zezanje i druzenje a ko hoce da se pali neka se pali, pobedio sam ovoga, onoga i kakve ima veze EA -ko se ne slaze moze tamo da igra ako imate da nesto lepo kazite slobodno a prozivke i napucavanja to je bez veze mislim da se svi slazu sa nama, lepo je bilo sve cela organizacija i druzenje pozdrav za gajmere

SENKA, IVKE

U jbt sta je ovo pola stranice :DDDDDD ju ju ju ! Svaka cast mojih 20 postova na gomili ne izgedaju ovako :DDD

www.tabrate.com visit us :)

LET'S PLAY FOOTBALL ! ! !

Evo i mene kasnim poshto sam se komirao i zaspao 2 dana.

Sve pohvale mojoj maloj i pedji majstoru.Super ste organizovali sve,samo shto ja jebiga ne znam da igram ovo djubre,samo skracujem sebi zhivot.

Chisto da se razumemo pod:

1.Hocu slike u roku od 24h da ne bih morao da pripucam - dragi ste mi.

2.Sledeci turnir da ja sudim i igram tako da imam neke koristi od razbijanja game pad-a.

Pozdrav za sve,posebno za lidiju,pedju,ciganshturu prokletu,pajsera,zemunce,joku i faker-a,mog druga benkenbauera sa peshkirom i djatu majstora.

Edited by andr1a

There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris.

Sve pohvale mojoj maloj i pedji majstoru.Super ste organizovali sve,samo shto ja jebiga ne znam da igram ovo djubre,samo skracujem sebi zhivot.

2.Sledeci turnir da ja sudim i igram tako da imam neke koristi od razbijanja game pad-a.

Pozdrav za sve,posebno za lidiju,pedju,ciganshturu prokletu,pajsera,zemunce,joku i faker-a,mog druga benkenbauera sa peshkirom i djatu majstora.

hvala bato,poslusacu joka i promeniti peshkir za sledece takmicenje [}:)]

in nomine patris et filii et spiritus sancti

srbKaiser - ESL

@Atlantis

Djatta ti je sve objasnio. Turniri ce uvek biti po pravilima ESL-a.

Vezano za bo3 i home & away sistem. U grupama je trebalo da se igra samo jedna tekma, a posle eliminacioni deo bo3.

Stavio sam "vise" utakmica da udjete u stos i da se vise druzite i da ostanete vise... bodovni sistem je '76 osmisljen :)

@Djatta

Dva tima nece biti dozvoljeno, ali vremenom mozda se i nesto promeni. Manual ON + Normal speed je fifa koliko toliko normalnija, spremajte se... :)

@POZDRAV SVIMA :)

Edited by FiFa PLaYeR

@quakenet.org

#team-serbia

Aloha

@Atlantis

Djatta ti je sve objasnio. Turniri ce uvek biti po pravilima ESL-a.

Vezano za bo3 i home & away sistem. U grupa je trebalo da se igra samo jedna tekma, a posle eliminacioni deo bo3.

Stavio sam "vise" utakmica da udjete u stos i da se vise druzite i da ostanete vise... bodovni sistem je '76 osmisljen :)

@Djatta

Dva tima nece biti dozvoljeno, ali vremenom mozda i nesto promeni. Manual ON + Normal speed je fifa koliko toliko normalnija, spremajte se... :)

@POZDRAV SVIMA :)

MANUAL OFF

P.S. Nek se izjasni ko zeli da tako bude

Pozdrav za sve,posebno za lidiju,pedju,ciganshturu prokletu,pajsera,zemunce,joku i faker-a,SPODOBINOG druga benkenbauera sa peshkirom i djatu majstora.

Sabke sto mene ne pozdravis.

Ja sam prirodni idijot.

Moja familija je došla u Srbiju pre žaba.

Kad se ne glupiram, spava mi se, a sad mi se i ne glupira.

Kad stavim kosu na juriš ličim na Milića Vukašinovića.

AKO STE VI NORMALNI A JA RETARDIRAN ONDA ŽELIM DA BUDEM RETARDIRAN DO KRAJA ŽIVOTA