SPODOBA Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Mene zanima dali ce se moci unositi navijacki transparenti u igraonicu, npr. zastave i baklje Quote Ja sam prirodni idijot. Moja familija je došla u Srbiju pre žaba. Kad se ne glupiram, spava mi se, a sad mi se i ne glupira. Kad stavim kosu na juriš ličim na Milića Vukašinovića. AKO STE VI NORMALNI A JA RETARDIRAN ONDA ŽELIM DA BUDEM RETARDIRAN DO KRAJA ŽIVOTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Mene zanima dali ce se moci unositi navijacki transparenti u igraonicu, npr. zastave i baklje Moras pitati igraonicu FORUM. Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 verujem da zastave mogu,a za baklje vec sumnjam:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 @SPODOBA Odgovaraj na POSTAVLJENU TEMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 malo da razgovaramo o samom ucescu na turniru,ko je po vama favorit za osvajanje turnira? Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Posto sam se nameracio da osvojim turnir, vi ostali bolje da ne dolazite!! :)) Salim se, dodjite. p.s. ne znam da upalim fifu :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Posto sam se nameracio da osvojim turnir, vi ostali bolje da ne dolazite!! :)) Salim se, dodjite. p.s. ne znam da upalim fifu :D:D aha,jos jedan koji nije igrao fifu 08 Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 (edited) U zelji da turnir bude dobro organizovan i da ne bude nikakvih problema i posto vidim da me niko ne shvata (osim mog velikog prijatelja kaisera) odlucio sam da se povucem dok ne pocne turnir da ne bi pravio problema organizatoru jer znam da sad treba da izbace kostur i tako to, znaci povlacim se do daljnjeg. Znam da ce mnogi zaliti za mojim odsustvom ali I'LL BE BACK. SPODOBA has left the building. Edited December 6, 2007 by SPODOBA Quote Ja sam prirodni idijot. Moja familija je došla u Srbiju pre žaba. Kad se ne glupiram, spava mi se, a sad mi se i ne glupira. Kad stavim kosu na juriš ličim na Milića Vukašinovića. AKO STE VI NORMALNI A JA RETARDIRAN ONDA ŽELIM DA BUDEM RETARDIRAN DO KRAJA ŽIVOTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Favorit hmm..... ko bi to mogao biti ?????? A da ReBBA , a da Simon,a da Pedja ne ne ne ????? Ko bi to mogao biti cccc !!! Kada se setim javicu se :P [:D] [:D] [:D] Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 U zelji da turnir bude dobro organizovan i da ne bude nikakvih problema i posto vidim da me niko ne shvata (osim mog velikog prijatelja kaisera) odlucio sam da se povucem dok ne pocne turnir da ne bi pravio problema organizatoru jer znam da sad treba da izbace kostur i tako to, znaci povlacim se do daljnjeg. Znam da ce mnogi zaliti za mojim odsustvom ali I'LL BE BACK. SPODOBA has left the building. Brzo si skapirao.... Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Opet super ReBBa, jedan dva i tri e sada sam se iznervirao, cutao sam ali vise necu sve cu u grupi da vas oduvam, ja cu biti tornado a vi moje kucice hehehehe kada dostignem kritican level zbogom svi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 hahaha PEDJAAAA :DDD... sad ces da vidis kako se prebija fifa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted December 7, 2007 Author Report Share Posted December 7, 2007 Sve je spremnO! Ljudi ostalo je samo da vam pozelim srecu sa nadom da ce turnir proteci u najboljoj mogucoj atmosferi!!! Vidimo se! GL&HF Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Hvala veoma lepo od tebe LInn !!! Vidimo se sutra Hehehehehehe ! Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 vidimo se !!! ja vec od 9 :((( :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) kad si cigan prokleti by andria - mnogo lud baja. Edited December 8, 2007 by shok1ca Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ja sam se upravo vratio...ali nisam ostao do kraja...sad se igra finale cini mi se... danas je zaista bilo fantasticno...od ljudi,preko fer i sportske borbe,pa do zezanja,i do same organizacije... necu nikog posebno da imenujem,svi ste bili odlicni,i ono,volim vas :D... jedino da cestitam Lidiji na savrseno obavljenom zadatku...svaka cast!!! POZ SVIMA !!! btw fifa je i dalje sranje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted December 8, 2007 Author Report Share Posted December 8, 2007 ja sam se upravo vratio...ali nisam ostao do kraja...sad se igra finale cini mi se... danas je zaista bilo fantasticno...od ljudi,preko fer i sportske borbe,pa do zezanja,i do same organizacije... necu nikog posebno da imenujem,svi ste bili odlicni,i ono,volim vas :D... jedino da cestitam Lidiji na savrseno obavljenom zadatku...svaka cast!!! POZ SVIMA !!! btw fifa je i dalje sranje :D Hvala mico i ti si odlicno obavio svoj poso...a i dobro si odigrao to "sranje"! 1. Milan Radojicic Special One 2. Vladan Radojicic El Ninjo 3. Aleksandar Sofronic Alex 4ti je bio Djatta. GG svima! Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) ja sam se upravo vratio...ali nisam ostao do kraja...sad se igra finale cini mi se... danas je zaista bilo fantasticno...od ljudi,preko fer i sportske borbe,pa do zezanja,i do same organizacije... necu nikog posebno da imenujem,svi ste bili odlicni,i ono,volim vas :D... jedino da cestitam Lidiji na savrseno obavljenom zadatku...svaka cast!!! POZ SVIMA !!! btw fifa je i dalje sranje :D Preduhitrio me Lesko Kralj sta sad da kazem a ovo sam smiosljao ceo put ccc Lesko Lesko :D VOLOM VAS SVE SVI STE DO JAJA LIKOVI !!! GL & HF P.S. Cestitam pobednicima !!! Edited December 8, 2007 by Joko_ Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Cestitam braci na pobedi GJ !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 malo nas je ali smo dobro rasporedjeni a sada da pohvalimo zasluzne za uspesno odrzan turnir: na prvom mestu ce naravno biti Pedja Djuricic aka RyZeer koji svojim trudom uspesno vrsi veci deo organizacije ovakvih takmicenja,malo je onih koji znaju koliko cimanja treba za organizaciju. dakle,hvala pedji koji ne dozvoljava da se fifa zajednica ugasi u srbiji. na drugom mestu je extremecc i njihova predstavnica MISS FIFA ZAJEDNCE "LInn" na trecem su svi igraci koji su ucestvovali na turniru. naravno da ZLATNU MEDALJU za najLIKOVE i na ovom takmicenju kuci odnose Senka i Ivke.momci imaju krune na glavama,kraljevi su. I naravno hvala nasem sampionu rebbi koji se dvoumio da li da ucestvuje na turniru. zivot je zavrsen,hvala na paznji i dovidjenja do sledeceg vidjenja. god be with you...in nomine patris,et filii, et spiritus sancti, amen EMPEROR is Kaiser Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted December 9, 2007 Author Report Share Posted December 9, 2007 Hvala puuno!!! Inace Pedja je takodje radio ispred extreme cc-a. Samo malo da se oporavimo pa popodne imate slike. Pozdrav svima i gg jos jednom. Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 dobar turnir , svaka cast svima :) Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted December 9, 2007 Author Report Share Posted December 9, 2007 (edited) Evo slika sa dodele nagrada. Moram da uzmem od super rebbe ostale pa kacim i njih :) Pozdrav! http://i220.photobucket.com/albums/dd152/K...R/lidija/02.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd152/K...R/lidija/01.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd152/K...R/lidija/03.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd152/K...R/lidija/04.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd152/K...R/lidija/05.jpg Edited December 9, 2007 by LInn Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Sofro razocarano prima nagradu bas se vidi :D:D Bice bolje sledeci put matori :D Svaka cast !!! Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts