Joko_ Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Niko ne spominje naseg SUPER REBBU jel to za to sto "zna da igra" pa se uplasili necu njega on ce mene da odere ili ste zaboravili na naseg sampiona ! Dajte bre kakav Rebba smesan je !!! Pokrenuo bih neku vrstu kampanje "UAaaaa Rebba" ili nesto slicno !!!! Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 ma neeeeee bre, sitna je on riba da pi se pokretale nekakve kampanje Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 ja cu se postarati da izbacim rebbu,ne brinite... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 hvala lesko,iako nije tezak zadatak Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Postigao sam ono sto sam zeleo :D !!!!! [AWM] [ak47] [shock] [shock2] Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 rebo ako te je usralo da osvojis wcg, ne znaci da ces opet ! Ima da te razbucam ko svinja masan dzak !! [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 faker,stani u red...mnogo je takvih.neki su sampioni nedodirljivi,ima i onih koji sluze za gol razliku Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Hahahahhaha... eto shale Quote Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 (edited) Cek cek pa da se mi zagrejemo i malo podgrejemo atmosferu, pa onda......... Edited December 5, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted December 5, 2007 Author Report Share Posted December 5, 2007 (edited) Pozdrav dragi moji gamer-i, Ovako stoje stvari, ja sutra saljem akreditacije na stampu.Oni koji su se do danas i danas prijavili imace akreditacije sa svojim imenom.Ostali ce imati samo player akreditaciju tako da..... POZURITE!!! Zamolicu vas da dodjete pola sata ranije sto ce reci u 11:30 na registraciju, zbog toga sto se ne prijavljuju svi preko rura nego i u forumu sto nam malo komplikuje tacnu evidenciju broja igraca. Pedja ce svakako u petak objaviti kostur, dodjite ranije da ne bi bilo neregularnosti i komplikacije da bi eventualno na vreme promenili kostur. GL!!!!! Btw niste mi rekli kako vam se dopada plakat? Edited December 5, 2007 by LInn Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 a gde je plakat Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted December 5, 2007 Author Report Share Posted December 5, 2007 (edited) Ceo metro( Ruzveltova 1) je oblepljen plakatima, ima ih u Forumu, cak i u Pancevu i Vrbasu, a izgleda za one koji nisu videli OVAKO: Edited December 5, 2007 by LInn Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Extra moze jedan za nas za sobu, idemo oko 6 u forum da malo djuskamo fifu, pa cu ga i uzivo videti Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ne valja nista plakat...katastrofa...sramota...razocarala si Lidija... :( :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 (edited) OVIM PUTEM POZDRAVLJAM SISKA. Relano ovaj plakat je dobar, al zasto ste na njega stavili ove dve spodobe od fudbalera. Ako EA mora zato sto ga spozorisu, onda bar vi nemorate. Mogli ste da stavite npr. mene. Edited December 5, 2007 by SPODOBA Quote Ja sam prirodni idijot. Moja familija je došla u Srbiju pre žaba. Kad se ne glupiram, spava mi se, a sad mi se i ne glupira. Kad stavim kosu na juriš ličim na Milića Vukašinovića. AKO STE VI NORMALNI A JA RETARDIRAN ONDA ŽELIM DA BUDEM RETARDIRAN DO KRAJA ŽIVOTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Vrbasani se nalozili na plakat a niko nece da dodje na tur daleko im , jedino mi ludi ! Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 preporucujem vam da pogledate profil "SPODOBA",vrlo zanimljiv momak posebnu paznju obratite na njegov prsonal statement,interests,ocupations mislio sam da takvi ne setaju ulicama ako bilo ko od vas ima informaciju ko je spodoba neka javi,svaka informacija bice korisna i bicete nagradjeni e,plakat je super...zemunci,imam ja 11 takvih plakata ako vam treba...a nisu skupi Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Vrbasani se nalozili na plakat a niko nece da dodje na tur daleko im , jedino mi ludi ! MOZDA JESAM LUD ALI NISAM GLUP ja cak dolazim iz Gornjeg Vakufa Quote Ja sam prirodni idijot. Moja familija je došla u Srbiju pre žaba. Kad se ne glupiram, spava mi se, a sad mi se i ne glupira. Kad stavim kosu na juriš ličim na Milića Vukašinovića. AKO STE VI NORMALNI A JA RETARDIRAN ONDA ŽELIM DA BUDEM RETARDIRAN DO KRAJA ŽIVOTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ako neko zeli da kaze nesto LOSE o nekom gameru sa rur-a neka napise, pitao sam head admina i rekao je slobodno se svadjajte i pisite gadosti o vasim rivalima Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 preporucujem vam da pogledate profil "SPODOBA",vrlo zanimljiv momak posebnu paznju obratite na njegov prsonal statement,interests,ocupations mislio sam da takvi ne setaju ulicama ako bilo ko od vas ima informaciju ko je spodoba neka javi,svaka informacija bice korisna i bicete nagradjeni e,plakat je super...zemunci,imam ja 11 takvih plakata ako vam treba...a nisu skupi Hvala ti sto me vako nahvali dobar si i ti. evo otkricu ti nesto. Jednom davno sam te surio u fifi. Mislim da je to bila FIFA1946 ona posleratna ali nisam siguran. znam da sam ti dao gol iz kornera sa Rajkom Miticem ako neko zeli da kaze nesto LOSE o nekom gameru sa rur-a neka napise, pitao sam head admina i rekao je slobodno se svadjajte i pisite gadosti o vasim rivalima Jesi li video sto sam juce napravio topic pa su mi ga ukinuli. juce oko 12 Quote Ja sam prirodni idijot. Moja familija je došla u Srbiju pre žaba. Kad se ne glupiram, spava mi se, a sad mi se i ne glupira. Kad stavim kosu na juriš ličim na Milića Vukašinovića. AKO STE VI NORMALNI A JA RETARDIRAN ONDA ŽELIM DA BUDEM RETARDIRAN DO KRAJA ŽIVOTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Hvala ti sto me vako nahvali dobar si i ti. evo otkricu ti nesto. Jednom davno sam te surio u fifi. Mislim da je to bila FIFA1946 ona posleratna ali nisam siguran. znam da sam ti dao gol iz kornera sa Rajkom Miticem [:D] jbt pa ti si stvarno lud, podsetio si me da je u svakoj fifi bilo bagova pa i u toj 1946 cuo sam za taj incident i svaku vrstu diskriminacije ne podnosim, nisu hteli da me obaveste koji je tacan sadrzaj topica ali od sada imas moju podrsku dakle,radi sto bolje atmosfere na velikom zimskom turniru,nadajmo se da ce spodoba ucestvovati pa makar i pod drugim nickom Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Jedno pitanje za organizatore turnira, da li ste sredili kompove za subotu u Forumu! Evo zasto juce smo bili ja i burazer u forumu da malo vezbamo, uplatili tri sata da bi nam onaj lik rekao kada sam izvadio disk za instalaciju mog gamepada da nije u mogucnosti da ga instalira, cekam sat vremena burazera pa onda se jos jebavamo sat i po u igraonici zato sto lik ne moze da instalira driveri naravno popusimo za igranje, trazim ja njemu ako vec ne moze drajver da ubaci da mi da neki gamepad a on ni to nema, jednostavno kazem da se organizatori obavezno pozabave tim problemom jer necu da dojem na turnir da mi sa posle kaze kako ne moze da mi radi gamepad, lik je pricao o nekom Vuku jbt nisam ni slusao od nervoze, da taj se bavi kod njih kompjuterima, pa onda sta ce biti to sve zavisi od vas samo pozuri te subota je tu.. Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Jedno pitanje za organizatore turnira, da li ste sredili kompove za subotu u Forumu! Evo zasto juce smo bili ja i burazer u forumu da malo vezbamo, uplatili tri sata da bi nam onaj lik rekao kada sam izvadio disk za instalaciju mog gamepada da nije u mogucnosti da ga instalira, cekam sat vremena burazera pa onda se jos jebavamo sat i po u igraonici zato sto lik ne moze da instalira driveri naravno popusimo za igranje, trazim ja njemu ako vec ne moze drajver da ubaci da mi da neki gamepad a on ni to nema, jednostavno kazem da se organizatori obavezno pozabave tim problemom jer necu da dojem na turnir da mi sa posle kaze kako ne moze da mi radi gamepad, lik je pricao o nekom Vuku jbt nisam ni slusao od nervoze, da taj se bavi kod njih kompjuterima, pa onda sta ce biti to sve zavisi od vas samo pozuri te subota je tu.. Pre nedelje dana sam bio u FORUMU i namestao sam fifu nekih 2 sata (jer ima procedura kako treba da bi se igralo multiplayer, nisam ja to izmislio nego EA uprskao), i namestio sam gamepad XboX. P.S. Svako ce dobiti PC bez korisnickog naloga i namestice svoj gamepad, jer on zna najbolje. Ako ne radi, znaci da niije do nas nego do pc-a. Dodjite u subotu ranije !!! Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted December 6, 2007 Author Report Share Posted December 6, 2007 (edited) @igorivan Ovako jedini organizator turnira je Extreme cc i ispred njega JA i sve to u saradnji sa forumom. Glavni sudija i orga covek koji je zaduzen za pravila i fair play je Pedja (fifaplayer). Vuk je inace jedan od 2ice iz uprave foruma tako da ti on sigurno nece instalirati drivere. Ako imas neko pitanje i sugestju nema potrebe da panicis i valjda znas da cemo se mi pobrinuti da sve radi kako treba i da je naravno i meni u interesu da to bude tako, kako bi turnir prosao sto je bolje moguce. Ne brinite i vidimo se! Edited December 6, 2007 by LInn Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 (edited) ok verujemo u tebe vidimo se u subotu ranije pozdrav od brace Edited December 6, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts