Jump to content

WoW zajebancije, klipovi, slike, wow articles,.. etc.

Sajro

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

VAZNO JE,FILM JE UZAS,DELETE FROM YOUTUBE I DA SE UBIJE NICK NA RUR-U+PROMENA IDENTITETA IRL

ne da mislim nego znam killy,znam

nego da te pitam cisto par pitanja iz rl-a

jel izlazis nekad u grad?

jesi imao nekad devojku?

jel imas nekog druga?

jel tebe uopste neko ceni u rl,ili si ti samo cenjen ovde na rur-u i u wow-u

odg iskreno pa da ljudi video o kakvoj osobi se radi...

nemoj da se pravis glup

lepo sam napisao da nemam rl

do odma podrzumeva da je na svako rl pitanje negativan odgovor

ako ti je merilo bilo cega rl uspesi

onda lepo idi gledaj athene film u kome pominje takve ljude

idi decko sabi rl

i imaj 1300 rating do kraja zivota

ovo je post decenije i killy je zasluzio glavnu nagradu od ovih shto delite za novu godinu

ljudi dosao sam pijan I SVIMA CESITAM novu 2008.god

i svima zelim sto vise epika(wow) i sto vise devojaka(irl)

a adimini stvarno izvinite i svi ostali

ali psy napusi mi se kurca...(znam da sam zasluzio ban...ali jbg nisam mogao vise da izdrzim)

NEMA JAKO I NEMA U GLAVU!

[19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3

Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu

ja kontam da je marlena neciji alt. neko kome je dosadno pa resio da bocka. odbijam da poverujem da iko moze biti ovako glup.

i btw ima devojaka u wow-u, samo ih treba naci :) ne, kole, nisu rodom iz turske nego prave devojke sa ( . ) ( . ) i ( v )

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

ja kontam da je marlena neciji alt. neko kome je dosadno pa resio da bocka. odbijam da poverujem da iko moze biti ovako glup.

i btw ima devojaka u wow-u, samo ih treba naci :) ne, kole, nisu rodom iz turske nego prave devojke sa ( . ) ( . ) i ( v )

marlena je lik iz obrenovca kolko znam ortak od ortaka...dobar decko ali total nub sto se wowa tice i lajsna ovako irl bar po recima svog drugara :)

dalje sto se marlene tice jbg... pustite lika na miru da igra jebenu igricu nije u redu da coveka napusavate kurcem samo zato sto je indijanac i operisan od skila bar sto se wowa tice

generalno napusavanje kurcem vodi samo u dalje napusavanje kurcem i to ne vodi nigde drugo nego u kurac a kome to treba

a sto se tice zena jbg nista gore od zene koja nema zivot...evo dajem grub primer

to mu dodje kao ono kad vidis lika koji je pijan dojaja lezi u kanalu i peva sinana ravno mu sve do kosova... na takvu neku sliku moze covek cak i da se nasmeje jer realno skoro svaki od nas je jednom prosao kroz isti ili bar slican trip

a pazi sad.. kad bi video zenu u toj nekoj varijanti sinana i kanala pored puta ....to samo moze da ti zgadi alkohol do kraja zivota

Interrupts better than Kanye

ali psy napusi mi se kurca...

za ovo si zasluzio da dobijesh preko nosa,ali poshto od toga nema nishta-samo si pokazao da si mali ljakse,koji je popio prvi put u zivotu,pa pustio muda na forumu [;)]

Edited by psy

za ovo si zasluzio da dobijesh preko nosa,ali poshto od toga nema nishta-samo si pokazao da si mali ljakse,koji je popio prvi put u zivotu,pa pustio muda na forumu [;)]

xaxa

NEMA JAKO I NEMA U GLAVU!

[19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3

Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu

troll

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²