Xerax Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Primi onda moje duboko izvinjenje JBG ja mislim da ako vas sve decko tolko nervira i ako ne mozete da NE PROCITATE njegove postove jednostavno ga banujte i kraj price. Mislim glupo je da od 20 postova 10 se protraci u hejtovanju marlene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 brate mora da se hejtuje uzasan je film zasluzuje najgoru osudu bez obzira shto je snimljen u toku jednog av-a i jednog wsg-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 eto kolko je covek upucen i kolko je gledao film... nego vidi svi hejtuju mene pa ce i on... sta reci... Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 av=ab pishem brzo i nemam vremena da gledam da li sam svaku rec napisao ispravno to i dalje ne menja cinjenicu da je film krsh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 brate prvi film mu je zar je vazno? si napravio bolji? prvi put je uvek najteze... i kad si jebao prvi put bilo je krsh pa nisi odustao ... sledeci put si nabindovo i objasnio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 VAZNO JE,FILM JE UZAS,DELETE FROM YOUTUBE I DA SE UBIJE NICK NA RUR-U+PROMENA IDENTITETA IRL ne da mislim nego znam killy,znam nego da te pitam cisto par pitanja iz rl-a jel izlazis nekad u grad? jesi imao nekad devojku? jel imas nekog druga? jel tebe uopste neko ceni u rl,ili si ti samo cenjen ovde na rur-u i u wow-u odg iskreno pa da ljudi video o kakvoj osobi se radi... nemoj da se pravis glup lepo sam napisao da nemam rl do odma podrzumeva da je na svako rl pitanje negativan odgovor ako ti je merilo bilo cega rl uspesi onda lepo idi gledaj athene film u kome pominje takve ljude idi decko sabi rl i imaj 1300 rating do kraja zivota ovo je post decenije i killy je zasluzio glavnu nagradu od ovih shto delite za novu godinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 A sta je tu normalno u tom postu ? Jel to za ponos ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 osim zajednicke osude svakog spamma, nemoj zaboraviti da ovde vrednosti wowa bolaze daleko pre rl vrednosti, tako da je killy winner ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 ljudi dosao sam pijan I SVIMA CESITAM novu 2008.god i svima zelim sto vise epika(wow) i sto vise devojaka(irl) a adimini stvarno izvinite i svi ostali ali psy napusi mi se kurca...(znam da sam zasluzio ban...ali jbg nisam mogao vise da izdrzim) Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 eto, srecna nova godina i tebi, ako si iznapusavao psya, valja se sto vise devojaka(irl) otkud ti znas da ovde nema neka devojka koja igra wow? ili znas pa si brutalno perverzan? ajd', mozda i to moze da prodje pod "pijan je, pusti ga" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 ljudi sta da vam kazem iako me hejtujete sve vas volim Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 <3 marlena gay luv! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 1, 2008 Author Report Share Posted January 1, 2008 otkud ti znas da ovde nema neka devojka koja igra wow? ili znas pa si brutalno perverzan? ajd', mozda i to moze da prodje pod "pijan je, pusti ga" koje bre devojke, wow i rur wow forum.. istushiraj se 'ladnom vodom i razmisli opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnderSai Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) Ni slutio nisam da ce biti ovako zanimljivo citati WoW forum. [8D] Cim sam video onaj snimak od marlene znao sam da ce uslediti desetine odgovora i da cu umreti od smeha Edited January 2, 2008 by EnderSai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 ja kontam da je marlena neciji alt. neko kome je dosadno pa resio da bocka. odbijam da poverujem da iko moze biti ovako glup. i btw ima devojaka u wow-u, samo ih treba naci :) ne, kole, nisu rodom iz turske nego prave devojke sa ( . ) ( . ) i ( v ) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Zar nije bila devojka sa nickom Shaylee ili tako neshto ovde koja je igrala druida? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 to je bio mudzahedin koji je pravio planove za napad na srbiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 ja kontam da je marlena neciji alt. neko kome je dosadno pa resio da bocka. odbijam da poverujem da iko moze biti ovako glup. i btw ima devojaka u wow-u, samo ih treba naci :) ne, kole, nisu rodom iz turske nego prave devojke sa ( . ) ( . ) i ( v ) marlena je lik iz obrenovca kolko znam ortak od ortaka...dobar decko ali total nub sto se wowa tice i lajsna ovako irl bar po recima svog drugara :) dalje sto se marlene tice jbg... pustite lika na miru da igra jebenu igricu nije u redu da coveka napusavate kurcem samo zato sto je indijanac i operisan od skila bar sto se wowa tice generalno napusavanje kurcem vodi samo u dalje napusavanje kurcem i to ne vodi nigde drugo nego u kurac a kome to treba a sto se tice zena jbg nista gore od zene koja nema zivot...evo dajem grub primer to mu dodje kao ono kad vidis lika koji je pijan dojaja lezi u kanalu i peva sinana ravno mu sve do kosova... na takvu neku sliku moze covek cak i da se nasmeje jer realno skoro svaki od nas je jednom prosao kroz isti ili bar slican trip a pazi sad.. kad bi video zenu u toj nekoj varijanti sinana i kanala pored puta ....to samo moze da ti zgadi alkohol do kraja zivota Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 niko ovde nije dosao i rekao "e ajde sad da ga zezamo posto je nov" nego se on sam namece i ubacuje u rasprave i spamuje beskotrebno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Pishe se bespotrebno noobe l2p :P Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) ali psy napusi mi se kurca... za ovo si zasluzio da dobijesh preko nosa,ali poshto od toga nema nishta-samo si pokazao da si mali ljakse,koji je popio prvi put u zivotu,pa pustio muda na forumu Edited January 2, 2008 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 za ovo si zasluzio da dobijesh preko nosa,ali poshto od toga nema nishta-samo si pokazao da si mali ljakse,koji je popio prvi put u zivotu,pa pustio muda na forumu xaxa Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 xexe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 xixi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 troll Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts