marko`` Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Turnir ce biti za 8 ekipa , sto znaci najboljih(aktivnih) 8 ekipa u Srbiji i ako uopste i postoje! Ljudi, prvo prochitajte post pa se onda raspravljajte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 O BOZE kakvi crni turniri i wcg zna se ko sljivu trese a ko rakiju pece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) @Tocke anus :D @Dejan beba? :D @tema "Imena" >>> all @Teshke jew Edited November 13, 2007 by shok1ca Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) pa realno... to sto se svima igra je druga stvar. nisi moro editovati shoki, isti 'rac je i ovako. Edited November 13, 2007 by Manda- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 @nebojsha UVEK ! al ti da je nosis 9 meseci :D lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 na wcg samo shto smo se skupili..... tako da to ne racunam... a na tur smo pobedili pacove , kgg i tjm.... tako da mozda i nismo u tih 7 ili 12 ali zasigurno tu nije ni kgg.... prema tome neznam shta se ti mesas... kad tebe niko nishta nije pitao... tu su organizatori pa nek zove koga hoce.... jebote tjm ste dobili ?:D onda zasluzujete da idete na CPL :D to su moji drugari koji su se skupili i otisli bez igranja klanskog meca :D stvarno se treba pohvaliti kako ste njih dobili ;) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 JA SAM POBEDIO LESKA 16:1 PRE 3 GOD AHA DA DA OMG A!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 interesuje me kako ste prosli na wcg-u ? tur u krusevcu ekipe ? sbc x3m sab fosili poa te ekipe nisu bile na turu ... a i oces da kazes da bi vi trebali da zasluzite mesto u tih 7 ekipa (posto confyev mix je zasiguran kao ekipa organizatora) a i cini mi se da je to jedini tur da ste prosli grupe i jos je tur bio kod vas u gradu Ej bre moj mix osvaja jel si cuio? ;) I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 JA SAM POBEDIO LESKA 16:1 PRE 3 GOD AHA DA DA OMG A!!! hahahahaha Ej bre moj mix osvaja jel si cuio? ;) izvini drugaru sa furke lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Turnir ce se mozda prosiriti na vise ekipa zbog velike zainteresovanosti... uskoro ce biti objavljeno sve ... hahahahaha izvini drugaru sa furke Pa jel sam nafuran il nisam? I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 turnir super ako se prosiri naravno da si nafuran :) jos malo pa kao ja :D lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 turnir super ako se prosiri naravno da si nafuran :) jos malo pa kao ja :D Ma idi , zbog ovoga sto si rekao igraces u 8 ujutru:PpP I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Ma idi , zbog ovoga sto si rekao igraces u 8 ujutru:PpP neeeeeeeeeeeeee lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Najjaci su mi ovi likovi sa ovim kompleksima....kao "STO SI ZVAO ZIKU A NE MENE, PA MI SMO BILI 17-i NA TURNIRU U BEGALJICI.... A tek ovi kao "PA JA MISLIM DA BI TREBALO DA POZOVETE "OBB" IZ SHIMANOVACA"....KO JE TEBE PITAO ZA MISLJENJE DRUZEEEE ALOOOOOOO??????!!!!!!!! POVRACA MI SE OD TAKVIH LJUDI.... Edited November 13, 2007 by x - Files[kassad] Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Najjaci su mi ovi likovi sa ovim kompleksima....kao "STO SI ZVAO ZIKU A NE MENE, PA MI SMO BILI 17-i NA TURNIRU U BEGALJICI.... A tek ovi kao "PA JA MISLIM DA BI TREBALO DA POZOVETE "OBB" IZ SHIMANOVACA"....KO JE TEBE PITAO ZA MISLJENJE DRUZEEEE ALOOOOOOO??????!!!!!!!! POVRACA MI SE OD TAKVIH LJUDI.... Nemoj da se nerviras lepi ;) I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 hahahahahaahhah samo sam cekao da pocne ova rasprava...ali nemam ni snage,ni zelje da je nastavljam... @Manda hvala za onu prvu konstataciju,a za drugu,reci cu LOL !!! :D @confy kassad lep? :D @ostali ne smarajte topic(pogotovi ti dejane,udavio si,svaki drugi post je tvoj),i pustite coveka da zavrsi posao... aj gl ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 reci. ovaj kobrica uvek lupa gluposti :D ni mi nismo igrali wcg.. a i stavljas vf ispred smk, l_o_l. i kgg umesto x-files... pod 1 vF je bolje prosao od smk-a , pod 2 normalno da stavljam ispred x-filesa kad smo bolji sta tu nije jasno ? Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 kobrice,rec je o cs-u,ne o dominama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 na wcg samo shto smo se skupili..... tako da to ne racunam... a na tur smo pobedili pacove , kgg i tjm.... tako da mozda i nismo u tih 7 ili 12 ali zasigurno tu nije ni kgg.... prema tome neznam shta se ti mesas... kad tebe niko nishta nije pitao... tu su organizatori pa nek zove koga hoce.... ti kgg u zivotu nisi video na tom turniru , u krusevcu je bila ekipa vortex a ne kgg , protiv kgg nisi ni igrao nikad u zivotu !!!!!! kobrice,rec je o cs-u,ne o dominama... znam zato i pricam ali mi nije jasno sto se ti onda javljas ? jer mislim da smo vas mnogo gazili na wcg-u ? ili ne ? muti mi se!!! Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Kobrice ti si druze mnogo napacen i iskompleksiran i ne shvatas poenu price... @lesko Majka ti lepa :D Edited November 13, 2007 by x - Files[kassad] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) jujuju :) confy brate vidi sta si uradio ; ) hehehe PS ako je covek rekao da ce birati i da ce biti invite only , valjda zna sta i koga ce da zove ... nije neki djura koji je sad dosao na cs scenu .... Edited November 13, 2007 by Ortega Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 smk ce da dodje vaLda @manda :* In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Kobrice ti si druze mnogo napacen i iskompleksiran i ne shvatas poenu price... @lesko Majka ti lepa :D joj boze o cemu ti pricas , nije mi jasno ja nemam za sta da budem iskompleksiran !!! imas ti kuci ogledalo ? Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 pocelo je pocelo :D lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts