Gorath Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Obavezno igrajte. Verovatno najbolja avantura koja se pojavila u ovom milenijumu (ok, ajde neka bude jedna od tri najbolje ;) ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 E da jebote ja ovo skinuo i instalirao a ladno nisam ni probao da odigram sad cu bas da vidim na sta lichi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 GIEF LINKZ! :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 jel zahtevna igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 jel zahtevna igra? Hm, zavisi sta podrazumevas pod tim :) Zezam se, kod mene na sempronu 2800+, 768 ram-a, 7600GT radi super. Grafika je najslabiji deo igre (mada je meni ok, jer ne patim za extra grafikom), tako da je i zahtevnost mala. Evo zvanicni System Requirements: * Windows 2000, XP, Vista * Intel Pentium III 800 MHz, AMD Athlon XP1600+ * 512 MB System RAM * 128 MB Video Card * DirectX 9.0c * Windows Compatible Sound Card * 3.5 Gb free hard drive space * DVD Player Ovo je verovatno minimum koji pokrece igru, a mozda i na njoj radi ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 skinuo sam igricu,i bacio pogled... pa ne svidja mi se jedino iz razloga sto nisam ocekivao da ti je za celu igru potreban samo mis...nekako u poslednje vreme nemam strpljenja za takve stvari...ali dobro,pokusacu malo da se udubim,pa ko zna,mozda mi se i svidi... btw,ko voli ovakve igre,neka proba jednu dobru staru "neverhood"...igra je apsolutno fenomenalna,i mislim da cu je opet skinuti,i ovog puta nadam se zavrsiti do kraja... cheers ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 skinuo sam igricu,i bacio pogled... pa ne svidja mi se jedino iz razloga sto nisam ocekivao da ti je za celu igru potreban samo mis...nekako u poslednje vreme nemam strpljenja za takve stvari...ali dobro,pokusacu malo da se udubim,pa ko zna,mozda mi se i svidi... btw,ko voli ovakve igre,neka proba jednu dobru staru "neverhood"...igra je apsolutno fenomenalna,i mislim da cu je opet skinuti,i ovog puta nadam se zavrsiti do kraja... cheers ! Hehe, pa sta si ti ocekivao od P&C avanture. Ja se ne secam kada je neka klasicna avantura trazila bilo sta osim misha. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 ne znam cemu sarkazam? samo nisam siguran da li je u obe recenice,ili samo jednoj od te dve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 aha...pa dobro...ja sam tog Neverhooda igrao jako odavno(necu da lupim broj godina,da ne bih slagao),pa reko' otkud znam... enivej,uvek sam u tom Neverhoodu dolazio do jednog te istog dela koji nisam nikako mogao da predjem...trazicu pomoc ako ne budem umeo ni ovog puta... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 3d point & click, jednostavno to nije to... Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 3d point & click, jednostavno to nije to... Kakve to ima veze. I ja najvise volim 2.5d, ali nije ni ovo lose. Dok god se igra iz treceg lica ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Enivejz... Samo mish... Gief :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) znam da nema veze sa ovom igrom,ali pricali smo o tome,pa nisam hteo da otvaram nov topic... presao sam Neverhooda :)))... najvise sam se jebavao sa onim misem,i bogami na kraju kako da preskocim onu ogradu...koliko sam se smorio tad,jujuju... i dobra je fora kad na kraju mozes ti da stavis krunu na glavu :DD. eto,cisto neki moji utisci ;) edit: zanima me od ljudi koji su igrali,da li ste skocili u bunar za koji pise "nemojte skakati,umrecete..." ? Ja sam naravno skocio :DDD Edited November 18, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 samo misem? sjajno, tako nesto cekam godinama. NEVERHOOD? NIKAD CUO LOL LOL najvise sam se jebavao sa onim misem,i bogami na kraju kako da preskocim onu ogradu...koliko sam se smorio tad,jujuju... i dobra je fora kad na kraju mozes ti da stavis krunu na glavu :DD. misha inache pomerish da stane izmedju dve rupe i on se sam okrene ka rupi u koju treba da udje prelazi se za 20 sec bez ikakvih papira :) mene je bobby najvishe izjebao dok sam igrao Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 dajter linak ocu ja da cekiram! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts