rusici Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Kakva nedelja samo Subotom da se posle odmaramo ko ljudi i mi smo 100% tu Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 dolazim i ja zajedno sa mojim managerom i team-doctorom i moji magicni prsti...naravno Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Logitech dual action i ne treba mu nishta kao shto su rekli. Naravno mnogo lud baja dolazi na turnir.Tako neshto bez mene ne mozhe da prodje.Mora neko kriminal da shiri dole po metrou. Pozdrav, pushim vam kurac Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 [come] Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Logitech dual action :) Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 LIDIJA mogla bi da nas obradujes sa nekim novim i lepim informacijama u vezi turnira !! ako ima takvih !! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Ljudi oce li biti turnira ili nece ?? niko se ne oglasava !!! sta se desava ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 turnir je bio juce [:D] Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 ili ne ? Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 turnir je bio juce [:D] [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 jasno je receno da ce turnir biti odrzan,ali organizatori imaju problema sa sponzorom/sponzorima turnira koji ce naravno poslati promoterke...dakle,traze se promoterke koje nece skakati na mene i juriti me po igraoni,cim se takve nadju odredice se tacan datum turnira. Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ajde vishe igra mi se,i zhelim da smaram promoterke Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Hoces ti da smaras ili da igras hehehe Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 jasno je receno da ce turnir biti odrzan,ali organizatori imaju problema sa sponzorom/sponzorima turnira koji ce naravno poslati promoterke...dakle,traze se promoterke koje nece skakati na mene i juriti me po igraoni,cim se takve nadju odredice se tacan datum turnira. ako je to bio pokusaj da budes duhovit nije ti uspeo. Znaci sponzori turnira su ujedno i njegovi organizatori, tako da to sto govoris nema smisla. Ceka se samo potvrda igraonice i objavicu datum i uslove turnira u petak. Naravno da ce biti promoterki i naravno da ce biti dobro zezanje. POzdrav svim fifa playerima a i onima koji igraju druge fudbale, a bice dobri da dodju da se provedu sa nama na fifa turniru. Pedja javi se, reci koju rec :) Si smislio pravila :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) @srbKaiser samo da znas,Lidija je ovakav drkos samo preko neta,uzivo je zajebant :D @Lidija ja sam pesovac,ali rado cu se pridruziti zabavi... edit: LesinZr has spoken ! :D Edited November 14, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 (edited) @srbKaiser samo da znas,Lidija je ovakav drkos samo preko neta,uzivo je zajebant :D @Lidija ja sam pesovac,ali rado cu se pridruziti zabavi... edit: LesinZr has spoken ! :D weeeeeeeeeee mica :) ps mogao bi i cartmanche da dodje i kassad i gajic. Koliko se secam oni su igrali te fudbale :) Edited November 14, 2007 by LInn Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbKaiser Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 hmm,super ovi zemunci,igor i ivan,braca...bili su najjaci likovi na wcg-u Quote in nomine patris et filii et spiritus sancti srbKaiser - ESL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) lesko prestani da se proseravash! @lidija: sve zavisi kada je tur,i plus nisam video kako izgleda nova fifa,kamoli igrao :D Edited November 14, 2007 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 hmm,super ovi zemunci,igor i ivan,braca...bili su najjaci likovi na wcg-u Hvala ti batice dodji na turnir u pc ili kada bude bio x-box bicemo na oba pa da se zezamo, bice ekstra zezanje , a ti lidija samo polako verujemo u tebe Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 lesko prestani da se proseravash! @lidija: sve zavisi kada je tur,i plus nisam video kako izgleda nova fifa,kamoli igrao :D vidi ga ciga,nije se okupao,pa je sad baja...:) a ja sam video?Idemo tamo da izgubimo...i da se zabavimo naravno... @lidija verovatno cu uspeti da dovucem gajica i kassada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Samo vas gledam :) Samo vas gledam :) P.S. Lidija kad budes znala nesto vise za turnir, reci pa da kacim pravila i ostalo :P Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 tako je pedja zavedi red ovde !!!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 vazno je da moj batica LesinZr navija za Zvezdu... i da ce da dodje na turnir Quote Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 i da ce da te J**E u fifi pred svim onim ljudima tamo !!! :D A jel ima Zvezda u fifi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 ima ciganski klub,zove se ROMa! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts