bolkonski Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ne znam zasto bi neko ulazio u diskusiju sa Mohijem koji na stav da se svuda snimaju filmovi kao sto je ovaj, odgovara sa poredjenjem Dzonija Depa i Sase Curcica? Ovakve stvari su izmisljenje u Americi i svuda gde postoji trziste. To je znak da ovde ljudi pocinju da kapiraju sta sve moze da se proda masi i to ima svojih prednosti. Ako je cilj da film zaradi pare, a put do toga je angazovanje Sase Curcica, zasto ne bi snimili film? Zato sto to nije moralno? Dajte ljudi, o cemu mi ovde pricamo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Neka cveta hiljadu cvetova Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 Ne znam zasto bi neko ulazio u diskusiju sa Mohijem koji na stav da se svuda snimaju filmovi kao sto je ovaj, odgovara sa poredjenjem Dzonija Depa i Sase Curcica? PWN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ne znam zasto bi neko ulazio u diskusiju sa Mohijem koji na stav da se svuda snimaju filmovi kao sto je ovaj, odgovara sa poredjenjem Dzonija Depa i Sase Curcica? Ovakve stvari su izmisljenje u Americi i svuda gde postoji trziste. To je znak da ovde ljudi pocinju da kapiraju sta sve moze da se proda masi i to ima svojih prednosti. Ako je cilj da film zaradi pare, a put do toga je angazovanje Sase Curcica, zasto ne bi snimili film? Zato sto to nije moralno? Dajte ljudi, o cemu mi ovde pricamo. ? Ja sam poredio Dzoni Depa i Sashu Churchitja? Gde to? Ja sam naveo primer Dzoni Depa da ne moras raditi film koji ti je ispod chasti, misleci na to da svi ti nashi poznati glumci treba da odbiju tu ulogu navodeci da nece da glume sa polupismenom seljachinom i dvorskom ludom ... I ti bole bi mogao zajedno sa ostatkom rura na lecenje selektivnog chitanja, a i mozda priupitash doktora da ti pomogne oko tog nadmenog stava. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ma i ovi nasi domaci glumci bi odbijali uloge da imaju honorar kao Dzoni Dep, ovako moraju da snimaju reklame za da ne bi pocrkali od gladi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts