Twister Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 U pitanju je IBM-ov lapac T-serije. Kupio bih nov writer pa ako ako ima neko da mi ponudi nek mi javi na PM. a i ako znate gde mogu da kupim dotichni svaka pomoc dobro dodje! hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 oficijelni distributer ONLY... rezaci za lapove su zajebana stvar, svaki model lapa ima DRUGACIJI rezac... onaj koji ide sa leve ili sa desne strane, nakrivljena vratanca ili prava itd itd... znaci TACNO ZA TVOJ MODEL LAPTOPA moras da uzmesh rezac... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 Joj znam brate, kontaktirao sam nekog lika koji mi reche da nema rezach za moj model lapca i isto tako mi je rekao da je cena istog izmedju 100 i 150 eura :D lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 sta si ti mislio da je dzabalesku :D meni kad je crkla maticna dobar dan 300e :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 Jujuju 300 ojra! leeeeeleeeee teshko meni ! da kucnem u drvo moja makina radi extra, kupio sam i cooler master-ovo postolje koje hladi i sad su mi temperature mnogo nize. A za rezach sam znao da je skup ali brate od 100 do 150 evra to nisam ocekivao :) xixixixi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Kupi brate običan DVD rezač za desktop i fijočicu sa USB kontrolerom, nije baš fensi i elegancija ali radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Uh ti laptopovi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted November 3, 2007 Author Report Share Posted November 3, 2007 Kupi brate običan DVD rezač za desktop i fijočicu sa USB kontrolerom, nije baš fensi i elegancija ali radi. E vidis to je dobra ideja, tj ja u stvari vec imam obican rezac na kompu, a imam i fijokicu ali ne radi kako treba to nesto. znachi lapac prepozna uredjaj i sve je to ok ali kad krenem da rezem dvd on stoji na 1% i ne mrda. Mozda je problem sto je u pitanju stara fiokica, znam da je sa obicnim rezacem radila normalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts