LInn Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 (edited) Dana 3.11.2007. odrzace se veliki turnir na PS3 u FIFA-i 08 u igraonici MOJO. Saradnja Extreme cc i Mojo-a obecava vam dobru zabavu, vredne nagrade i puno iznenadjenja. Turnir ce se odrzati u novom delu Mojo-a(Ruzveltova 1, Vukov spomenik,metro). Ucesce ce biti 300din. Od participacije zavisi visina nagrade, a predvidjeno je da 100% od ucesca ide u nagradni fond. S obzirom na to da u novom lokalu MOJO postoje 4 PS3 konzole, omoguceno je igranje 4 matcha u isto vreme. Nova igra, mnogo bolja (next-gen) grafika, promenjena fizika i brzina igre omogucila su da na ovom turniru ne bude favorita i da svako od ucesnika ima podjednaku sansu da osvoji vrednu nagradu. I zavrsavam sa oficijalnim sloganom FIFA-e 08 SMES LI? Edited October 31, 2007 by FiFa PLaYeR Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 pa da li moze da se igra sa brzinom world clas, imace i tako svi svoje sanse i kada se pocinje sa prijavama ili se lova nosi tamo i u koliko sati, razmotrite za bzinu normal je usporeno pa valjda ste igrali Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 Sto se tice ucesca donosi se na dan turnira. Vreme : 12h Pravila: ce editovati Pedja Prijavljujte se na forumu!!!!!!!!!! Da bi imali evidenciju koliko ce ucesnika biti i da napravimo neki kostur. Hvala! Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Evo ja se prijavljujem,dodjite da se smejete dok gledate debila kako igra!Lidija dodjesh mi onu kafu,hvala Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 hahha KAMAN! :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Ae da se prijavim i ja chisto da objasnim neke stvari Pedji. Lidija, chekam da primish platu. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
djatta Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Smem. Quote Bez starca nema udarca Link to comment Share on other sites More sharing options...
InF-Zepa Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 (edited) Odkud sad na Ps3 zar nije bilo price da ce biti na PC-u ? Al ok ako mora mora :) pozz za fifa player-e Edited October 25, 2007 by InF-Zepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 ako budem u stanju da hodam,dolazim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 (edited) razmislicu da li cu doci!!! ako budem dolazio bice samo zbog toga sto hocu da probam Ps 3 i da vidim bracu iz zemuna!!!! da je na kompu nebi ni razmisljao !!! Edited October 25, 2007 by F@ke® Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 Nemoj da razmisljas dodji. Bice super! Novi lokal mojo je extra. Odlican prostor za jedan ovakav turnir. Uskoro cu okaciti slike lokala. Ocekuje se Pedjin post vezan za pravila i neke informacije o samoj igri. Ako imate neka pitanja ili nedoumice...feel free to ask :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Dolazim da se obrukam... Quote Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 (edited) pa da li moze da se igra sa brzinom world clas, imace i tako svi svoje sanse i kada se pocinje sa prijavama ili se lova nosi tamo i u koliko sati, razmotrite za bzinu normal je usporeno pa valjda ste igrali GameSpeed : Fast Sto se tice ucesca donosi se na dan turnira. Vreme : 12h Pravila: ce editovati Pedja Prijavljujte se na forumu!!!!!!!!!! Da bi imali evidenciju koliko ce ucesnika biti i da napravimo neki kostur. Hvala! Sredio sam :D Odkud sad na Ps3 zar nije bilo price da ce biti na PC-u ? Al ok ako mora mora :) pozz za fifa player-e Promocija PS3. Bice i na PC-u. ako budem u stanju da hodam,dolazim! E bre, ne zezaj :D Dolazi!! Pozovi i Hevalicu :P Dolazim da se obrukam... Come on :D Edited October 26, 2007 by FiFa PLaYeR Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 (edited) razmislicu da li cu doci!!! ako budem dolazio bice samo zbog toga sto hocu da probam Ps 3 i da vidim bracu iz zemuna!!!! da je na kompu nebi ni razmisljao !!! Dođite braco uvek ste dobrodosli pa da sednemo da nesto popijemo naravno ako budete mogli i mi ce mo najverovatnije nego bice i na PC u ali malo kasnije koliko sam razumeo, Edited October 26, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 Dolazi nam super REBBA :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 (edited) Dolazim da se obrukam... Pa lepo od tebe pomocicemo ti Edited October 26, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Dolazim da operem pedju i rebu, i da igram sa pajsijem finale (koji ce da me pusti ofc ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Dolazim da operem pedju i rebu, i da igram sa pajsijem finale (koji ce da me pusti ofc ) On mozda hoce ali mi necemo Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 ajde ljudi prijave pm + mobilni telefon i ime i prezime Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Dobro se zakuvalo ali bice 2 brata u finalu , naravno moje komsije iz vrbasa [rainfro] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Dobro se zakuvalo ali bice 2 brata u finalu , naravno moje komsije iz vrbasa [rainfro]Hvala Acide na podrsci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Previse ste se opustili momci Quote Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 Meni je jako drago sto se vi nadmecete ko ce koga pobediti i insinuirate ko ce biti u finalu, ali bilo bi jos lepse da napisete vase cenjeno ime i prezime i kontakt telefon MENI. PM-Private Message ! Jel to tako tesko ? Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Ok !! samo kad ce biti taj na PC nece valjda isti dan ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 u toku je prijava za PS3 turnir da li stvarno mislis da je vreme i mesto da se govori o PC turniru ? :) Ajde prijavljujte se ljudi na vreme kako bi organizacija turnira bila sto bolja, a kostur i satnica pravovremeno bili objavljeni :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts