rusici Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Allied Telesyn 8 x 10/100TX PERFORMANSE AT-FS700 serija neupravljivih switcheva obezbedjuje moćna 10/100 switching rešenja za desktop i manja mrežna okruženja. Svaki switch ima potpuno automatske negotiating 10/100 portove koji automatski registruju brzinu i dupleks režim priključenih uredjaja omogućavajući switchu da automatski konfiguriše najbolje moguće performanse. JEDNOSTAVNA INSTALACIJA AT-FS700 serija switcheva se automatski konfiguriše zahtevajući minimalno ili nikakvo podešavanje od strane korisnika. Auto-senztivni delovi omogućavaju jednostavno povezivanje posojećeg 19Mbps Ethernet i 100Mbps Fast Ethernet UTP uredjaja, i sve jedinice se mogu instalirati za par minuta. Svi modeli su opremljeni MDI/MDIX portom(vima) za jednostavno povezivanje sa drugim hubovima i switchevima. Front panel LED indikatori omogućavaju korisnicima da prate status switcha obezbedjujući jednostavno rukovanje «za tren oka«. Cena: 1800 din kontakt: 063/315-066 SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Nice piece of stuff...meni licno ne treba, ali mislim da znam ko hoce. Inache, allied pravi jako dobre i kvalitetne stvarchice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 :D hm :D u kom ste dilu vas dvojica ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 (edited) Nice piece of stuff...meni licno ne treba, ali mislim da znam ko hoce. Inache, allied pravi jako dobre i kvalitetne stvarchice... Ako vas zanima javite se pre podne pa cemo se dogovoriti bilo kada da vam donesem cena je pala na 1500 din Edited October 29, 2007 by igorivan SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts