DarThVadeR Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 (edited) NIje waljda da mi treba HL2 za CSPro mode! I shta mi jos treba za njega!!!! I gde treba da ubacim cspromode Edited October 22, 2007 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 CSpro mod se samo ubaci u SORS znaci i to ti treba , ne samo hl2 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anabolique Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Treba ti zadnja verzija sourca shto znaci treba ti steam source. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 1.6 ftw pustite to sranje :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 1.6 ftw pustite to sranje :D word ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 exel ;) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 probao sam i nisam nesto odusevljan nije problem u samoj igri cak je nauporedivo bolje od css ali je fps katastrofa barem meni znaci zahtevnija igra od cs ali ako bih morao da biram izmedju css i csp, pro mod je mnogo bolji pucanje je ok skaknje ok ima par bagova nemoze da se uradi duck jump tj kao moze ali je mnogo tesko kazu da ce to ispraviti u kasnijim verzijama oruzije je ok rcoil je poprilicno slican cs modeli su katastrofa ali i to su rekli da ce popraviti ima nesto veze sa copyrightima od valveta mrzelo me da citam ceo tekst ova beta verzija 1.01 koju sam ja testirao je prepuna bagova kad uradish duck pomeras se brze nego da trcis spawn te baca negde u zid neki na d2 i infernu i onda ti kreshuje endzin mislim da ce ok biti igra kad izadje full verzija i kad mashine budu mogle da guraju na 100 fps sve u svemu ok je mod uz malo prepravki bio bi verodostojan naslednik cs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Mogu slobodno reći da pro mod ima veliki potencijal da skine 1.6 sa trona. Ol school skakanje Pucanje mnogo lakse, jedino je rafal malo teze kontrolisati zbog prevelikog muzzle flasha ali to će se rešiti.Samo su skinovi mnogo retardirani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ma sve , samo ne sors Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ovo bash i nema tolike veze sa sorsom, al' ajde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ali osecaj kad pucas na nekog i kad tebe neko puca je gg , isto tako kad padnes sa visine , NISTA kao da skocio sa najmanje moguce kutije... ne znam ... ako ce da zazhvi mora mnooooooggggoooo da se cimaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 meni se bash svidja. kapiram da ce lagano ispraviti sve te bugove, nuke je prelep... posebno deo kod spusta Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ovo bash i nema tolike veze sa sorsom, al' ajde... Pa nisam ni rekao da ima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ja sam te pogreshno s'vatio, my bad... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Ma skroz opushteno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts