eXsTacY Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Broj ekipa koji ce sudjelovati na turniru u pravilima je stavljen na 32 (8 grupe po 4 tima). Ali sve zavisi od broja prijavljenih ekipa tako da je moguca drugacija struktura natjecanja zavisno od odaziva.Liga odnosno mechevi se igraju vikendom!Server je od terra net CW! Igrace se Subotom i Nedeljom.Nagrade se jos ne znaju ali bit ce ih...Prijave su pocele!!!Za sve ostale informacije pogledajte na link: http://www.balkan-style-forum.co.nr/ Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 ista pricha vetj prijavljeno 32 ekipe ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 koliko sam skontao da ce se produziti za josh 8 mesta pa ce ukupan iznos ekipa biti 40,kada,kako i gde su oni mislili da se sve to odzava nemam pojma,znam da je u teoriji lako ali kako u praksi...vreme ce pokazati. enivej gud lak end hev fan al! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 ne bih da smaram ali jedno pola ekipa ce ispaliti :D ipak je to online liga :D makar je tako bilo u proslosti :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 ako ne pola dobar deo posto ipak tu imash 30 mix-ova i 10 ekipa tako da od tih 30 ako 10 ispali bice mnogo :/ Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 koliko sam skontao ima vishe prijavljenih ekipa nego shto je potrebno tako da ako neka ispali te tje da uskoche ili ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0ck3 Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Bitje fazon kao za KGB Ligu znachi ono Izazov.. ko pobedi upada... -.- Quote Simply The Best Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17.Mad_MaN Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Jel moze neko da otvori link ovog foruma???? Meni nece da ga otvori vec par dana ne znam sta se desava!!?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Prochitaj shta ti pishe kad otvorish sajt . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17.Mad_MaN Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. I stalno mi ovako izbacuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 imeni to izlazi :) Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Pa svima izlazi . I lepo ti kazhe probaj kasnije . Zato probaj kasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0ck3 Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Smaram lika da namesti forum vetj 3 dana.. rekao je da tje biti gotov do srede.. :) Quote Simply The Best Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigOne Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Dobro je shto su namestili sajt [:D] Quote #Vir2aL @quakenet v2L TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXsTacY Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 Dobro je shto su namestili sajt [:D] Evo da obavjestim sve...Balkan style liga je i dalje u toku!!Pocinje ovaj vikend!!Forum vise nije na onaj link nego na novi -> www.balkanstyle.net <- Ako neko ima problema neka me kontaktira na msn: darktwister12@hotmail.com ! Hvala P.s m1sa sisi ga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 E tai link ti radi do jaja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[DM] L'a Grof Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 (edited) Mozda se i mi prijavimo xexexex :) Edited October 29, 2007 by L'a Grof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) balkanstyle.net/forum Sorry twistedsystem, you are banned from using this forum! ovakvim likovima treba zabraniti paljenje kompijutera a ne pravljenje lige! Edited November 17, 2007 by twisted system Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) koja tuga hhahhahhaha... Ljudi "ORGANIZUJU" ligu, i onda jedan baja ima privatnih problema i otkazu celu ligu :D HAAHHAH!!!!!!!!! Shto bi moj m8 rekao:"Poshaljesh debila u WC on pojede sapun!" twisted, opusteno, nemoj se nervirati zbog onih nabedjenih profesionalaca/admina/organizatora itd :D Edited November 18, 2007 by shok1ca Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 koja tuga hhahhahhaha... Ljudi "ORGANIZUJU" ligu, i onda jedan baja ima privatnih problema i otkazu celu ligu :D HAAHHAH!!!!!!!!! Shto bi moj m8 rekao:"Poshaljesh debila u WC on pojede sapun!" twisted, opusteno, nemoj se nervirati zbog onih nabedjenih profesionalaca/admina/organizatora itd :D nadam se da ovo nije exe rekao :D. anyway LOL za ligu,ali uvek je tako... :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) koja tuga hhahhahhaha... Ljudi "ORGANIZUJU" ligu, i onda jedan baja ima privatnih problema i otkazu celu ligu :D HAAHHAH!!!!!!!!! Shto bi moj m8 rekao:"Poshaljesh debila u WC on pojede sapun!" twisted, opusteno, nemoj se nervirati zbog onih nabedjenih profesionalaca/admina/organizatora itd :D ma jok brate znash da sam dovoljno sarkastichan i ironichan da to pogreshno shvate a i brate kada bih se nervirao josh i za jedan kvazi profi community...onda bih stvarno bio toliko lud da me zavezu sve u svemu,tuga brate Edited November 18, 2007 by twisted system Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 LESHKO AHHHAHAHA :D:D nije brdjo, delta car je :D @Twisted nego nego :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Shto je najgore, admini se samoproglasavaju svecima shto su uopshte pokushavali da orguju ligu, lol Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 pa video si shta mi napisashe jadnici,slatko sam se smejao znachi nisam mogao da verujem koliko jadno neko moze da zvuchi i deluje... ma obrishi ovaj topic bre pashce server koliko je bedan i taj ko je napravio taj topic i tu ligu! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts