Mapko(Cp6uja) Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Obrisa mi covek moj izvanredni topik pa me zanima da li je on po vama pusika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Ako mi objasnis tu rec mozda ti i kazem :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 3. Odluke moderatora i administratora se moraju poštovati čak i ako smatrate da nisu u skladu sa politikom foruma ili vam nanose ličnu štetu. Oko takvih odluka _ne_treba_ otvarati nove topice na forumu i "hejtovati" administratora/moderatora o kojem je reč, već treba istog trenutka obavestiti glavnog administratora (nick : Lucky) kako bi se preduzele potrebne mere. Korisnik koji smatra da je oštećen zadržava pravo da zahteva od administratora/moderatora da mu objasni razloge svoje akcije (putem PM-a) a administrator/moderator je dužan da tom korisniku odgovori. ostavljam moderatorima da ga kazne kako misle da treba, predlažem trodnevnu suspenziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 3 dana it is 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts