Goga[TT] Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 (edited) Inache vladica pod je igrao pod imenom BranilacTitule i napravio skor u glrupama 0 : 4. Edited October 27, 2007 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Krtice nema zaba vs mickey ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Stvarno ko i uvek bilo dobro zezanje (samo sto sam se malo uvonjao al' nema veze :P) Ja sam zadovoljen svojim pokazanim skillom Govedo je o5 plakao naravno, Zaba je o5 bio pun sebe ( i to mu se obilo o glavu :D ), Miki iznenadjenje Gj brate Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Grinder je pokazao skill kao sto sam i rekao pre 5 meseci, samo sacekajte i videcete kako se igra ,cepa.Ae srle sta imas sada da kazes imba a?Pitaj ga kada je poslednji put bio na postolju na touru.duvanje kare a?Bravo Gorane kralj si.ae hajli pokazi se pa me banuj.znas ono kako kaze goran sagni se pa banuj :D.Mozes samo to...Voodoo gde si ti bio da te sabije usput kada je vec krenuo pa da napises napokon si me pobedio...Evo vam svi flameri .!. :D to vam je za svo klosarenje do sada... kako kaze dt majmuncetine :D Edited October 28, 2007 by Check-Mate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 tour je bio extra :D Grinderu veliki GJ jos jednom, Mickey i Sexy isto svaka cast :) Krtica prodao (ocekivano xD), Maky izvukao 1 win (iznenadjenje :D). Btw ae probajte slike nekako okacit krto pls, nije bitno kada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Bravo Grajnderu, bravo... OLOLOLO, Vladica prodao za sve pare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 GJ grinderu ... [:D] Ko nema u glavi ima medju nogama haha :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Grinder je pokazao skill kao sto sam i rekao pre 5 meseci, samo sacekajte i videcete kako se igra ,cepa.Ae srle sta imas sada da kazes imba a?Pitaj ga kada je poslednji put bio na postolju na touru.duvanje kare a?Bravo Gorane kralj si.ae hajli pokazi se pa me banuj.znas ono kako kaze goran sagni se pa banuj :D.Mozes samo to...Voodoo gde si ti bio da te sabije usput kada je vec krenuo pa da napises napokon si me pobedio...Evo vam svi flameri .!. :D to vam je za svo klosarenje do sada... kako kaze dt majmuncetine :D Hehe koji si car Ziga, ti si moja Ali Mekbil Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Svaka chast Grinderu na ovoj sjajnoj pobedi, pokaz'o si nobinama kako se igra war, samo tako nastavi. "ne mogu da verujem da je MRTVI GRINDER osvojio turnir" gg Zaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Sto se tice replay-a ako koji zafali wispujte me na netu ili na msnu nacu ga nije problem posto na svakom kompu ima hiljade repov-a i jako je tesko naci moguce da mi je koji pobego :D Sto se tice slika bice okacene kada se srede posto za njih nisam ja zaduzen ne znam kada ali mislim da ce biti danas sutra Edited October 28, 2007 by InF_AciD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 do jaja :D trebaju mi necije slike zbog aplikacije pa zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Trebaju ti necije slike radi neceg drugog znamo mi tebe dobro 101 % Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Slike su ludara :D sve no lifer do no lifera :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 [:D] [:D] Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 gj grinderu i aco svaka cast na dobroj igri !!! slike ce biti sutra najkasnije!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Grinder osvojio...gj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Bravao bravo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Losser: (TS) Zaba 1:0 Pinky Mickey 1:0 Ghost (extra game) Koliko vidim, turnir je bio vrhunski, jbg nisam mogao da dodjem, mrtvi kesh... Svaka chast vrbashanima, sledeci put ne propushtam tur sigurno. Mala zamerka samo na ovo quote-ovano, ne bi trebala u luzerima da se sastanu dva igracha koji su ispali u istom kolu, osim u 1. GJ Grinderu. Objashnjeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Tunrir je bio extra organizovan, grupe su bile extra izbalansirane sem mozda grupe u kojoj su bili Zaba i Grinder, al jbg nije sve moglo da se balansira (npr. elf ). Atmosfera na samom turniru je bila stvarno friendly i postena, i niko se nije mogao pozaliti na bilo sta. Grinderu svaka cast, decko je odigrao dobro ceo turnir ;) Btw, u finalu je rez 2-0 za Grindera jer se igralo 2x bo3 a ne bo5 :) Cekam slike ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Aco a ja nisam bio u toj grupi za Zabom i grinderom? I onda kazu da sam namestao grupe :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Svaka chast Grinderu na ovoj sjajnoj pobedi, pokaz'o si nobinama kako se igra war, samo tako nastavi. "ne mogu da verujem da je MRTVI GRINDER osvojio turnir" gg Zaba Da ne bude zabune, nista lose nisam ni mislio, 1000x sam to rekao, kao sto sam rekao da me je mrtvi mickey dobio, jednostavno tako pricam, a grindera znam duze nego svi vi ovde :) Elem, cestitke vrbasanima na organizaciji i nagradama, dobar turnir, cestitke grindz0ru, podivljao si, i mickeyu normalno Pinki prodao, a govedo iznenadio. Mizo sad prestajemo wc3, sabise nas svi!! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Krtice, ja kazem da je vasa grupa bila po kvalitetu malo bolja od ostalih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Grinder je pokazao skill kao sto sam i rekao pre 5 meseci, samo sacekajte i videcete kako se igra ,cepa.Ae srle sta imas sada da kazes imba a?Pitaj ga kada je poslednji put bio na postolju na touru.duvanje kare a?Bravo Gorane kralj si.ae hajli pokazi se pa me banuj.znas ono kako kaze goran sagni se pa banuj :D.Mozes samo to...Voodoo gde si ti bio da te sabije usput kada je vec krenuo pa da napises napokon si me pobedio...Evo vam svi flameri .!. :D to vam je za svo klosarenje do sada... kako kaze dt majmuncetine :D Nisam mogao zaista da dodjem na ovaj turnir i jako mi je krivo :( Sve chestitke Grinderu, josh jednom je dokazano da onaj ko vezhba i osvaja. Naravno da sam ja bio ko zna shta bi bilo Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Ma aco shalim se i ja se slazem da je bila jaka grupa a svi su mislili da cu sebi namestiti laku grupu :D Btw imao sam u planu zabicu da izbaim odma ali imao je srece close na tr :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Mnogo je dobar bio lan , zajebancija realno , smorilo me jedino shto sam mnogo lose odigrao sve skupa , al dogadja se gg grinder , zasluzeno najveca prodaja : zaba pacov :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts