Highl1 Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 au dolazi pinki, onda dolazim i ja zabo vozis nas (mene pinkatja i jos jednog random noba, tipa chupavog) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Mene kupite u ns, jel tako ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 (edited) Evo mala pomoc i od mene prva stanica posle Novoga Sada je Vrbas mojne lupat, pre vrbasa kad ides iz NS ima jedna stanica a to je Zmajevo...Mozda ima i Sajlovo mada ne verujem pre je bilo sad kontam ne ali zmajevo 100% Edited October 13, 2007 by HanSMiTraLjeZaC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 6 do beograda + neznam kolko do tamo HA BEAT THAT A odprilike Bg - Vrbas ti je nekih 1,5 - 2 sata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 (edited) Inace prva stanica je posle NS-a je Vrbas jedino ako ides Sinobusom!!!! onda je zmajevo sumljam da ce neko iz Bg ici sinobusom:))) By:f@ke® Edited October 13, 2007 by InF_AciD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 nema sinobus iz bgd :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 mojne lupat, pre vrbasa kad ides iz NS ima jedna stanica a to je Zmajevo...Mozda ima i Sajlovo mada ne verujem pre je bilo sad kontam ne ali zmajevo 100% Pa dobro,ne verujem da je sad trebalo da pominje i sela u kojima staje.Mislio je verovatno na gradske stanice. ps.Kad je poslednji rok za prijave,poshto bi isho i ja ali da vidim da li mi obaveze to dozvoljavaju. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Pa dobro,ne verujem da je sad trebalo da pominje i sela u kojima staje.Mislio je verovatno na gradske stanice. ps.Kad je poslednji rok za prijave,poshto bi isho i ja ali da vidim da li mi obaveze to dozvoljavaju. Pa do dana turnira bi bilo pozelno da se zna koliko ce ljudi biti ali i ako se pojavis nacemo ti mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 au dolazi pinki, onda dolazim i ja zabo vozis nas (mene pinkatja i jos jednog random noba, tipa chupavog) Mesto random noba je zauzeto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Hm, tvoje mesto je na otiracu Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Ja znam gde je moje mesto, ne znam zasto se uopste petljas u to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 da, u kaseti zabinih kola Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 (edited) Mozda i ja dodjem. Jos se mislim da li da idem u beograd 25-og, pa ako dodjem dolazim i na tur : ) Edited October 14, 2007 by Mickeyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Kakve veze ima Vrbas sa Bgom? :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Svaka Cast Mizoo :) Jel to onaj tur o kome smo pricali pre lapo godine :D E videcu da dodjem i nije tako daleko mozda dodjem motorom :)) Ali pre cu busom zop zop . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 50-50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 E aj budite ljudi,koliko je karta za bus od kragujevca do vrbasa...i kilometrazha. Ko god da je trazhio za tour u doti dobio je info...be men...mrzi me da se raspitam par minutI ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 (edited) Karta do BG-a = 15 evra Karta do Vrbasa = 5 evra Ufur za turniir = 4 evra Has = 5 evra hajli jako smara Edited October 15, 2007 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Bas ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Karta do BG-a = 15 evra Karta do Vrbasa = 5 evra Ufur za turniir = 4 evra Has = 5 evra podjebavanje mene ratara = priceless ;) u pravu si za ovo boldovano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 admin power [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 nema tu shta admin power, lepo se sve vidi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Karta do BG-a = 15 evra Karta do Vrbasa = 5 evra Ufur za turniir = 4 evra Has = 5 evra podjebavanje mene ratara = priceless ;) Au aco ti mora da si neki filozof, iz prve si me ubedio da dodjem na turnir. Miza pishi tamo da dolazim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Kakve veze ima Vrbas sa Bgom? :) Pa lakse je iz BG-a da dodjem do Vrbasa, nego iz Herceg Novog : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 JA SAM ZA DA JE HAJLI PUSIKA!!~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts