proka_sm Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Problem sa podešavanjem hamačija... imam DSL/PTT/512 /win/xp--- insatirao sam to čudo od programčića, kreirao sam mrežu ali nikako da se povezem sa bilo kim... kad neko proba da se zakaci na moju mrezu pocne da trepce zelena lampica ispred njegovog imena, posle par sekundi opet posivi (koliko kapiram sivo je offline)... komsija je napravio mrezu , ali nemogu ni ja da se zakacim na njegovu mrezu... nasao sam neke mreze i password-e na netu (od nekih multiplayer igara) nakacim se na server na kom ima brdo korisnika a meni su svi sivi... ponekad neko bude zelen, ali kad kliknem dva puta na njegov nick pojavi mi se greska ***Windows Explorer *** The path "\\5.42.56.250" does not exist or not is directory... ajde sad ako neko ima viška pameti neka malo pokloni... unapred se zahvaljujem na razumevanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 proko ovaj topic nema nikakve veze sa kanterom te je prebachen u odgovarajuci podforum a ti gledaj sledeci put da sam potrefish de treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proka_sm Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 proko ovaj topic nema nikakve veze sa kanterom te je prebachen u odgovarajuci podforum a ti gledaj sledeci put da sam potrefish de treba. nedostatak iskustva sorry :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 E evo poshto nisi chuo za ovaj mnogo dobar sajt potrazi ovde reshenje. www.mnogodobarsajt.co.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 hahahaha mnogodobarsajt hahahahahahaha ROFLMAOSHAOLINKARATE !! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts