Zba Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Hahahah, ovaj i mozes, al kad dodje lan... Tu ce te ratari prebiti Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Ja se vracam polako u formu tako da bih mozhda igrao mislim ako smem sa vama goshama Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Ja sam >in< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hG.Duron Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 ono kao topic starter :D i`m in stim je grupa A zawrshena hehe idemo dalje ae ljudi dosta priche predjimo na dela...btw. gde je Yuri? posto se secam da sam sa njim jednom igrao na nekom turnriru u NS-u pre 2-3 godine u Kum-u...takodje se secam da je tamo Goga dobio Ristu pre pochetka turnira...tada ga niste zwali ''rista'' nego ''rista dobio zaccard-a'' :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Back odakle? Ja sam siguran da ne znam da l' bih mogao d' igram :P ... o5 ako je preko ggc-a nishta ... Ma fora je da ako se igra liga onako kako sam predlozio da mozete da igrate kako hocete(lan,bnet,gg,hamachi...) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 jel moze ustasa igrat? :D LOL [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Ne mozhesh pinki ti si elf Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) www.bnleague.com - Trazili ste dobili ste, na vama je da se prijavite u shto vecem broju i sve ce biti savrsheno! Edited October 8, 2007 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hG.Duron Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 Goga proweri link, mislim da ne radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Goga proweri link, mislim da ne radi... Radi sve, probaj ponovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Ajde negde na forumu tog sajta,detaljno obajsni kako planirash sve to da funkcionishe?Mislim zashto bi bilo ogranicheno da se igra preko nekog klijenta ili bilo chega. Prvo za ove grupe, pa w/l sistem.To je dorbo da se napravi za pochetka kao bi se odvojili slabiji od boljih igracha. Ali mislim da je posle toga najbolje da se na osonovu toga naprave(u zavisnosti od broja igracha) 2 ili vishe divizije,i da se igraju prave lige,shto bi bilo mnogo zanimljivije. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 goga je gori od reklame za probavitu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 O boze, pa ozbiljno, dajte neke informacije :) To mora malo da se izorganizuje, a ne tek tako 'prijavite se'.. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ako nista Gogo gj za supervizora slagalice Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Gogo pazi da li ces da otvorish ziro ili tekuci rachun jer za uplate na ziro ili tekuci nesecam se tachno, proveri to jer se placa pdv na uplacen novac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patjenik Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 ae, lepo je goga postavio site, na nama je da se prijavimo u sto vecem broju da se vidi vredi li organizovati a kad bude zadovoljavajuci broj raje, ostalo bi trebalo da dodje na svoje mesto... ili kako vec.. p.s. ono za uplate je super, ako moze goga da sredi i taj zir..full .. trebalo bi da bude malo ozbiljnije i i i i sve u svemu dobra idea, ae sad realizacija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ako nista Gogo gj za supervizora slagalice Gospodja Milka Canic je uvek tu. :) @zba: naravno da ce sve da se izorganizuje, neka se ljudi polako prijavljuju sve ostalo cemo usput. . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Super brateee ako uspesh ono ... rispekt x) prijavljen sam ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Prijavicu se cim sredim net kuci.. GL sa orgom :) ako treba neki supervizor tu sam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Mogu biti od velike pomoci... samo me kontaktirajte posle 30 oktobra! Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Svaka pomoc je dobrodosla, javi mi se na msn da se mi dogovorimo unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 (edited) 200 dinzi za upad ?:P Edited October 10, 2007 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Gospodja Milka Canic je uvek tu. :) DOBRO VECHE! ... nego ko sto rekoh ako ce sve ici preko ggc-a ja otpadam ... gg Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 ja mogu host bnet ;P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 DOBRO VECHE! ... nego ko sto rekoh ako ce sve ici preko ggc-a ja otpadam ... gg Neotpadash ako mozes da hostujesh preko LC-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts