Jump to content

DJ Workshop @ Living Room SKC 6. i 7. oktobar

Recommended Posts

6. i 7. oktobra se po prvi put u Srbiji održava prezentacija DJ-inga sa aspekta turntableisma što podrazumeva preobražaj gramofona u muzički instrument. DJ Workshop će zainteresovanima predstaviti sve bitne elemente turntablesima: scratch, mix i beat juggling. Zainteresovani pored toga što će imati priliku da se upoznaju sa turntableismom, moći i na licu mesta da isprobaju svaki od navedenih elemenata zahvaljujući prodavnici Player koja će za ovu priliku izdvojiti potrebnu opremu.

Demonstratori u ovom DJ Workshopu će biti:

DJ Raid (Filter Crew BG, PG4 Swiss)

DJ Kobazz

Scrachmaster Uce (Shazalakazoo)

DJ Iron (Beogradski Sindikat)

DJ Beatanga (Iskaz i Svedoci)

Uvodnu reč o istorijatu DJ-inga i hip hop kulturi daće Marčelo i Predrag Vukčević a.k.a. Lou Benny.

Početak je oba dana zakazan za 13 časova, a mesto dešavanja je Living Room u SKC-u. Ulaz je besplatan, a svi koji su zainteresovani dovoljno je samo da se pojave.

workshop.jpg

bilo fino, sutra cu detaljnije testirati onaj Rane mixer koji planiram da zabodem posle nove god...

...krajnje e vreme za ozbiljan scratch, raskantao sam ovaj moj stari mixer, sve reglere sam morao

nove da kupim [:D]

evo slike, crossfader mu je ZLO!

ttm56cal.gif

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!