47@mission Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 6. i 7. oktobra se po prvi put u Srbiji održava prezentacija DJ-inga sa aspekta turntableisma što podrazumeva preobražaj gramofona u muzički instrument. DJ Workshop će zainteresovanima predstaviti sve bitne elemente turntablesima: scratch, mix i beat juggling. Zainteresovani pored toga što će imati priliku da se upoznaju sa turntableismom, moći i na licu mesta da isprobaju svaki od navedenih elemenata zahvaljujući prodavnici Player koja će za ovu priliku izdvojiti potrebnu opremu. Demonstratori u ovom DJ Workshopu će biti: DJ Raid (Filter Crew BG, PG4 Swiss) DJ Kobazz Scrachmaster Uce (Shazalakazoo) DJ Iron (Beogradski Sindikat) DJ Beatanga (Iskaz i Svedoci) Uvodnu reč o istorijatu DJ-inga i hip hop kulturi daće Marčelo i Predrag Vukčević a.k.a. Lou Benny. Početak je oba dana zakazan za 13 časova, a mesto dešavanja je Living Room u SKC-u. Ulaz je besplatan, a svi koji su zainteresovani dovoljno je samo da se pojave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 tamo sam! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 6, 2007 Author Report Share Posted October 6, 2007 bio, bilo je ekstra. prvo je bilo predavanje o istoriji djinga, a onda prakticno pokazivanje i na kraju isprobavanje raid je bio za scratch, beatanga za hamster scratch, kobazz za beat juggling... sve u svemu, kvalitetan dogadjaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Se sutra ponavlja isto sve ili kako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 bilo fino, sutra cu detaljnije testirati onaj Rane mixer koji planiram da zabodem posle nove god... ...krajnje e vreme za ozbiljan scratch, raskantao sam ovaj moj stari mixer, sve reglere sam morao nove da kupim evo slike, crossfader mu je ZLO! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts