c17 | shadowdancer Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 sta vrhunska igra kad su pukli od svih kao i glorija. Aj za promenu probaj malo manje da mrachish... Da si gledao mecheve video bi da su makednoci igrali organizovano, trudili se i vidi se da su se spremali ali imali su jako tesku grupu za razliku od glorije koja u mnogo laksoj grupi nista nije pokazala tako da... GG SIMPLEX Quote shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 6, 2007 Author Report Share Posted October 6, 2007 i tako pgs ispao u 1/4 od rocat-a (ex 69n-28e(ex hoorai )) fnatic ispo u grupi .... emL igra jako dobro, mSx po meni mvp wcg-a Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 uhuhu ukrajinci izbacili roccat...kolko mi je drago a svi su pricali da su puska ekipa...vazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 a sta je uradio pak? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 6, 2007 Author Report Share Posted October 6, 2007 pak sabio realno ! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 HAHAHAHA kerovi Quote shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
haantall Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 hpx mvp WCG 2007, ja ne znam sto je ono brate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 ko je taj? ko je osvojio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 (edited) cekaj bre igra se jos uvek stigli su do 1/2 finala igraju emg vs noa i emL vs a-gaming to pocinje danas u 22 po nasem finale ce verovatno biti po nasem oko 3 ujutro ;) Edited October 7, 2007 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 ne be...u pola 8 pocinje pa pise ti 7:30 CET to smo mi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 1 2 3 nestani ! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 OMG SK UZIMA ! HITON NAJBOLJI ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 1 2 3 nestani ! hahaha n1 ! :D po ovome,noa uzima a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 najveci favoriti su. al desavalo se sve i svasta tako da mogu svi da osvoje ... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 HAHAHAHA kerovi sta prozivas majmune ? :) :) Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 ej ti nisi tu da mislis nego da radis ! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Aj za promenu probaj malo manje da mrachish... Da si gledao mecheve video bi da su makednoci igrali organizovano, trudili se i vidi se da su se spremali ali imali su jako tesku grupu za razliku od glorije koja u mnogo laksoj grupi nista nije pokazala tako da... GG SIMPLEX Pukli su sve partije i to je to. Necu da se raspravljam da li su Pentagram, Virtus i EG bolji od g3x, fnatica i eSPRO-a , ali ne znam o kakvom pokazivanju govoris... da li izgube od nekog 16:11 ili 16:5 sasvim je nevazno. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 NARAVNO DA JE VAZNO !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
com Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Naravno dosta price odma se znalo da ce puci sve meceve i 4gl i simplex ovo su oni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 (edited) uskoro pocinje finale noa vs emulate !!! go go go emulate ! eml(T) noa(CT) 12 : 3 eml(CT) noa(T) 4:8 de_inferno odo da spavam imam ispit sutra ;) Edited October 7, 2007 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 (edited) Pukli su sve partije i to je to. Necu da se raspravljam da li su Pentagram, Virtus i EG bolji od g3x, fnatica i eSPRO-a , ali ne znam o kakvom pokazivanju govoris... da li izgube od nekog 16:11 ili 16:5 sasvim je nevazno. Prvo gloriji svaka cast, verujem da su dali sve od sebe i imali su dva najteza meca na pocetku tako da su verovatno posle izgubili moral pa nisu ni mogli bolje... Drugo i ne treba da se raspravljas ako nisi gledao i da osporavas momcima iz simplexa da su dobro igrali iako svi ostali tako kazu... A trece izgubiti 16-14 i 16-0 je isto... DA LI ? Edited October 7, 2007 by sqle^^ Quote shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 16:11 prva mapa za emulate :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 (edited) mms://live.wm.wcg.servecast.net/wcg_wmlz_live700k pokrenite preko media plejera ili winamp ... live stream finale CS za one koji oce da gledaju ;) Edited October 7, 2007 by Ortega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Prvo gloriji svaka cast, verujem da su dali sve od sebe i imali su dva najteza meca na pocetku tako da su verovatno posle izgubili moral pa nisu ni mogli bolje... Drugo i ne treba da se raspravljas ako nisi gledao i da osporavas momcima iz simplexa da su dobro igrali iako svi ostali tako kazu... A trece izgubiti 16-14 i 16-0 je isto... DA LI ? ja ne znam u kojoj to dimenziji poraz od 16:14 nije isti kao poraz od 16:0... u grupi su oba poraza 0 bodova za porazenog i 3 boda za pobednika... u single eliminacijama oba poraza te vode kuci. I sad.. ti meni mozes da kazes da je Simplex sabio protiv 4K , koji se realno raspada... ali je izgubio svih 5 partija. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 uzeo emulate 2:0 u mapama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts