ZerBah Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 znachi R-O-F-L! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 a mi dizemo frku kad neda arnedic glasa iz grchke, a cekaj, ne, ovi kod nas su ochajni za svaki glas;) a najjachi su ovi shto glasaju za kolege iz druge stranke, da li im ponekad sklizne prst, pitam se;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 ahahaha odlichno! i strashno i smeshno istovremeno...naravno nama ne treba ovako nesto da i dalje budemo disfunkcionalni, ali u principu vecina prividnih demokratija funkcionishe ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 u tome je problem, shto smo mi previshe ozbilno shvatili tu demokratiju. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 nije nasha krivica nego realno njihova, sto lepo ne reci ljudima "e to sto vi glasate ima realno efekta oko 5% na funkcionisanje vlade, a ostalo odredjuju ljudi sa parama koji usmeravaju vase "zastupnike" kako oni oce"? ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Ali kako oni to komotno rade,to je strashno... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 boze kakvi manijaci Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Ali kako oni to komotno rade,to je strashno... verovatno su vetj navikli da to rade .. stvarno su profi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 hahah pratice makes perfect! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 haha ali mi nismo jos na tm nivou demokratije gde jedan glasa za nekog iz druge partije... e tad znash da je bash svejedno ko je na vlasti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts