Dule_smor Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 sony ericsson w950i...sporo mi radi, zvuk je slab, baguje se cesto itd...pa gde da ga odnesem da mi stave najnoviji symbian, posto je ova radnja gde sam ga kupio shabanska...i drugo, jebu me svi programi koje skinem sa neta, kaze ne podrzava vise te verzije programa...rece mi neko na mircu da traba da se namesti nesto, al mene mrzi da trazim po netu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 e, kad si kupio fon, kakav je, jel vredi uzimati:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 pre jedno dve nedelje...a vidim sad ga nude na onoj reklami za 9000, al da placas postpaid 4000 mesecno, neka hvala:)...ovako je 200 ojra...ok je fon, ima veliki touch screen, 4 giga memorije, nema kameru i tako...jos samo da ga nateram da radi kako treba...kad su sva ta sranja skidana sa mreze, bio mi je pun nekih poziva i poruka na italijanskom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 prodali ti nikovan mob/skinut sa mreze, zato i ne radi. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 pa cika margi, ja koliko sam skapirao 90% tih fonova je skidano sa mreze...sta mislis zasto kosta 200 evra, a ovako je nesto tipa 30-40k dinara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 nisi uz njega dobio program za apdejt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 dobio sam neki kurac disk na kome su sve neke gluposti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 dao mi pera neki link na kome ima upustvo za fleshovanje...sad jos samo da skupim muda i odradim to...javicu se kad nesto sjebem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 taj pera neki mnogo gotivan lik, ovako sudeci po prichi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 (edited) dao mi pera neki link na kome ima upustvo za fleshovanje...sad jos samo da skupim muda i odradim to...javicu se kad nesto sjebem:) Updejtuj fon prati guide sa SE sajta i bice sve ok ja sam imao taj fon do skoro (izgubio sam ga na koncertu Riblje Corbe). Sto se tice jacine zvuka garantovano ce ti biti jaci zvuk posle updejta. Edit. Uz kupljen telefon pre par meseci dobio sam 2 diska, jedan bio sa nekim trial programima a drugi je bio PC suite za njega, znaci sinhronizacija fona i kompa ostale gluposti i naravno Update Center ili kako se vec zove zaboravio sam. Mislim da ne mozes da updejtujes fon bez tog diska. Edited October 2, 2007 by Lizzard King!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Dule ja imam m600i koji je identican telefon sa manje memorije. Elem flashovanje je dosta jednostavno i bezbedno. Odradio sam to bez ikakavih problema. Samo racunaj da ti treba brza konekcija za net da ne bi trajalo 10 sati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 bah nista za sad...u bg-u sam pa ce morati da saceka...a pero oni linkovi za te programe za fleshovanje su na poljskom/cheskom, valjda cu se snaci:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Da nema neshto ovde.OVDE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2007 Author Report Share Posted October 12, 2007 hmmm, mislio sam da se ti zvanicni apdejtovi placaju nesto...ajd skinucu veceras da vidim sta je, posto mi je ono perino komplikovano, sta cu kad sam noob i kad ne znam poljski:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2007 Author Report Share Posted October 13, 2007 hm skinuo tih 35 mega, instalirao i pokrenuo updejter koji evo vec vise od 3 sata trazi nesto po netu...i ne mogu ni da ga stopiram sto je najzanimljivije:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 izgleda da se ipak nesto zabagovao updejt pa sam ga ubio...sinoc ostavio opet da skida i evo od jutros stoji na 99% ni da mrdne...bah, bas me nece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 treca sreca:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 samo me ti zajebavaj margi:(...evo jos stoji na 99% glupo sranje...nista probacu treci put:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 ne zajebavam ja, rekoh ti da hocu da uzmem taj fon, u mom je interesu da imam koga da cimam ako zatreba:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Ja sam preko tog zvanichnog(mislim nokiinog zvanichnog) updejtovao 6630 i radi skroz ok.I to iz prve ,a znam da je ortak updejtovao k750 i sve je ok bilo aj pitacu ga kako shta ako to nece ti uspe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 omg, izgleda da sam ga updateovao konacno, javljam utiske posle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 pa fobro, radi malo brze, zvuk je prilicno jaci, ali i dalje neki programi nece da se instaliraju...skinucu jos po nesto da vidim dal radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 pa fobro radi on brzo, samo je tebi sve sporije ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts