karlito Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Poz svima, trazim Imagicu RPG , bilo koju verziju ali da nije ubagovana. Igleda je to nemoguca misija... Skinuo sam V 3.8 ; 3.2 ; 3.0 1.2 i sve su mi sjebane.. tu gde je mini mapa i gde mi se vidi slika heroja ( njegove magije i osalo ) mi je zakocheno ... da li je moguce da je problem do verzije , tj da mapa nije napravljena za 1.21 V ? ili je do mape... ajd ako neko ima mapu ili zna gde ima a da valjda da mi posalje PM i mozemo odma da zakljucavamo topic :) hvala Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radule_ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Pocni ti lepo da igras Black Road i sve je sredjeno :D Za imagicu ne znam, nikad nisam igrao, tako da ti po tom pitanju ne mogu pomoci Al TBR svojski preporucujem :D Quote ToSsGirL fighting ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts