ZeRoQL Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 30 Septembar Nedelja 4v4.... ocemo opet... oxo,sima,sergio,niko itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 ja ne mogu ovu nedelju, ali mogu od ovog ponedeljka pa na dalje.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 ne mogu ni ja u nedelju. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 Ja imam slobodan dan u ponedeljak, mozemo tad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Mozhe ponedeljak popodne posle 16:00, za vikend nisam u gradu a u ponedeljak radim prepodne.. btw chini mi se da je raven uplatio net, cimnite ga. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 Ok onda u ponedeljak u 4.. moze pplzi ?:) taman dok se skupimo bice 5 :) iscimao sam Ravena on moze Simo namesti kako cemo da se potpisemo :p a ja cu smisliti ekipe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 ja ne mogu u ponedeljak nikako, na faksu sam od 8 - 22h Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 (edited) mogu i pon. ali bih radije preskochio.. predlazem svaki chetvrtak i nedelju standardno, kao shto smo se kod stilgara okupljali.. bilo fino da nas ima 10-tak, pa u sluchaju da neko fali da ima neko da uskochi uvek.. isto bi bilo fino da cepamo ctf 5v5 ponekad.. wcp9,wxs1,wcp18/14/5.. Edited September 29, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Ja ne mogu u ponedeljak a ni u utorak a ni u sredu a i zero me nije zvao a i puca svima Q*** da me zovu a i meni puca Q*** da igram q3 raspali :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 rmb :* u fucking CSz0r! Ja uvek imam ponedeljak free...a za ostale dane sam slobodan do 6,7 uvece posle toga posao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 BOlje cs (koji uzgred odlicno radi na ovom krshu od neta a ne kao q3) nego da igram 3d sex vila ili kako se vec zove ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 hahahah ma q2 bre :P sex vila je za ramba :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<qcg>sch4 Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 BOlje cs (koji uzgred odlicno radi na ovom krshu od neta a ne kao q3) nego da igram 3d sex vila ili kako se vec zove ! ahm...mislim da je puno ime igrice koju ti sa uzivanjem igras http://www.3dgayvilla.com/ [:D] boze...lol p0zdrav Quote [22:50:28] <@[qcg]rmb> i wan play now :\ [22:51:15] <@sch4^qcg> n-o-w [22:51:15] <@sch4^qcg> :P [22:52:13] <@sch4^qcg> n-o-clarke-gabel-w Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Vidi ga kako zna te radove haha :D sch4 = 3dgayvilla+sutanje u jaja videos :P ps: :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Ja ne mogu u ponedeljak a ni u utorak a ni u sredu a i zero me nije zvao a i puca svima Q*** da me zovu a i meni puca Q*** da igram q3 raspali :P Da mozhesh da odrzhish koncentraciju duzhe od 20 sekundi verovatno bi se vishe ljudi druzhilo sa tobom online Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Da mozhesh da odrzhish koncentraciju duzhe od 20 sekundi verovatno bi se vishe ljudi druzhilo sa tobom online Pa nisam valjda tolko losh Inace koncetracije nemam kad vidim nekog poput tebe sa 15 ping cl_maxpackets 100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 I naravno cl_timenudge -10 Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts