crazy_radul Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Moze li mi nek oreci link gde mogu da skinem sve 276 episode dragon ball z a da nije preko torrenta i da je naravno za dz i da se skida jedna po jedna jer nemogu da skidam odjedno 20gb ili kolko je vec. Ja sam naso neke linkove na www.megaupload.com medjutim nemogu da skinem vishe od 2-3 episode u roku od 3.5 sata...... a meni se bas gleda nemogu da cekam tolko ako neko zna bilo koji link kazite mi plz. Unapred hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t=0&start=0 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 http://dbz-planet.110mb.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted September 25, 2007 Author Report Share Posted September 25, 2007 http://dbz-planet.110mb.com/ vec probao ali tu se skida preko megaupload i ograniceno je..... Dasjte jos neki predlog dok ja pretrazim sve one saitove je obiwan stavio...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Sto ne preko torent? Preko novijih torrent programa mozes da biras sta ces da skidas, pa skidj jednu po jednu. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted September 25, 2007 Author Report Share Posted September 25, 2007 mnogo je sporo preko torrenta !!! ako znas neki link gde se brze skida sa torrenta ceo pretvorio sam se oko:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 (edited) Pa ja sam uvek bio strpljiv i sve sam skinuo. Raspitaj se u malim oglasima neko mora da ima vec (ja sam kupio sve epizode za 1k dinara :P), tad sam imao 56k Edited September 25, 2007 by NoNikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Uplati news pa skidaj preko njega ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts