samur Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 E imam ja jedno pitanjce. Zasto ne moze da se igra kao u PES6 tastatura+joypad? Jebena konverzija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 ja nista ne kontam, onaj frameskip i vsync i rezolucija i detalji nemaju veze sa zivotom, sve vreme zongliram i cas mi secka, cas ide sporo, cas prebrzo, u demou sam normalno podesio. nije mi jasno kako moze da mi ide prebrzo, ako nema skipa, on bi trebalo da se zakuca na max ako mogu da izvucem, a ako ima, treba da simulira brzinu animacije, a ne da drzi jedan skip, pa da mi se vucaraju u sesnaestercu, a da podivljaju kad jedan lik ide u kontru... da, gotiva je sto ima zvezde, a nema partizana :) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Konverzija na jedan običan DVD (3.9 GB): http://xaocphoto.com/voodoo/vd-pes2k8en.rar Uputstvo je u paketu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts