[BMF]Psycho Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 skup prevoz do bg majku mu, iljadarka za povratnu od NS-a do BG busom, vozom nekih 500-600 u zavisnosti od voza Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2007 Author Report Share Posted October 18, 2007 Igor je rekao da smo u Deusu uvek dobrodosli:)...e sad, ne znam dal jos imaju sc tamo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 http://sc.gosugamers.net/news/garimto_retu...ssional_leagues Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2007 Author Report Share Posted October 18, 2007 omg najbolji toss bre...pa zar cak 5 godina nije igrao...kako vreme leti:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 sanjao sam d'igram sc, 4 player ffa...bio toss...eliminisao me poslednjeg terran =o( al sam zato ja objasnop ljigavim zergzovima! =o)) zlo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 ahaha, jesi pio nesto to vece kole:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 kole pije? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 ahaha, jesi pio nesto to vece kole:) ne znam dal' je pametno da ti kazhem da nisam...da ne krenesh ti da apstinirash od zhelje da ti se pojave kerieri u snovima ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 skup prevoz do bg majku mu, iljadarka za povratnu od NS-a do BG busom, vozom nekih 500-600 u zavisnosti od voza voz je 180din tamo i 180 din nazad...ako si student imash 25% , ako imash euro26 imash 50% tako da je put do bga = 180din sa euro26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 da to je ako uleti domaci voz kome treba 2-3-4 sata do bg-a uz veliku sansu da se negde skroz zaustavi da bi masinovodja popio nekoliko. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 kole ne gubi u sc-u... on samo ponekad pusti nekoga da dobije, zato sto mu je zao whine-a da je imba... i da... koletov supply ima siege mode ^^ Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 znachi garimto se vraca jedva chekam da prebije nekoga i krene da se smeje onim njegovim yamato osmehom Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Domaci voz? Nisam znao da postoje strani vozovi kod nas =/ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 stinzhe, svaki drugi brzi voz ide iz becha ili do istog taj je najskuplji Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 e imam jedno pitanje. zasto ranged jedinice nekad ne pucaju na neprijatelja u blizini. da li je to produkt divljanja po tastaturi pa pritisnu neki shortcut za komandu da budu pasivni, ili je to neki bug. zadnji ovakav primer sto sam video je da od 6-7 marinaca samo jedan puca na linge koji nalecu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
zljonza Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 mozda su se usrali :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Meni je previshe poznat primer sa goonima. Ako se desi da u trenutku kada se njima otvara ona kupolica ti kliknesh opet attack oni krecu ceo postupak iz pocetka. To tako ume da ubije u pojam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 kakvo glupo sranje, izgleda da su mi banovali account na bnetu...bez ikakvog razgloga, cd-key nisam nikome davao...kad krene da se konektuje kod onoga accessing account me samo vrati u multiplay screen bez ikakve poruke...bezveze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 hmm probaj da reinstalirash sc. Meni je to pomoglo jednom ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e9.Flaster Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 kakvo glupo sranje, izgleda da su mi banovali account na bnetu...bez ikakvog razgloga, cd-key nisam nikome davao...kad krene da se konektuje kod onoga accessing account me samo vrati u multiplay screen bez ikakve poruke...bezveze Ako te samo vrati u mutly nije ti banovan account nego si banovan zbog spama na neko vreme, obicno 10-20min. Da ti je banovan cd key dobio bi poruku ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 pa to sam i ja pomislio, znam pre sa onim shabanskim cd kijevima da mi izbaci poruku kad je banovan...ali evo vec drugi dan me na isti nacin izbacuje u multiplay screen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 to znaci da si bas puno spamovao :p salu na stranu, meni se pobagovao vec par puta tako, reinstall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Dule ja mislim da je ovo neki znak GGnoRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 mozda ti je cd key smor kao i ti, pa su ga dezintegrisali.... Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 usudjuju se da diraju eldera! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts