Dule_smor Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 e taman, bas ceprkam nesto po hardu, ubedjen sam da sam negde imao hd verziju...fala savke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbone Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 "Real smooth Lester" "Shut up" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 e, to sto si pejstovo komentar sa najvise thumbsupova na youtubu ne znaci da ces sad i ovde dobiti hvale, znas Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 pejo, sto si tako surov:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 "Real smooth Lester" "Shut up" Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Shteta za Ghost-a. Bash sam se radovao toj igri. Cinematic je keva! Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Shteta za Ghost-a. Bash sam se radovao toj igri. Cinematic je keva! ahahaha... ne moze da izdrzi covek... ahahaha... vrhunski! http://www.youtube.com/watch?v=azeI-uprgmc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 jel ima ljudi nekih izmena u odnosu na betu? 25 dana sam bio van civilizacije pa da znam da li da pazarim uopste igru :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 kakvo je to pitanje Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 pejo, kad ces nas ti pocastvovati svojim prisustvom na bnetu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 kad ubace lan, offline kampanju i kazu 'izvinite' Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 znaci nikad...rip pejo:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 slomice se kad tad :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 jel ima ljudi nekih izmena u odnosu na betu? 25 dana sam bio van civilizacije pa da znam da li da pazarim uopste igru :) http://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft#p/u/9/GQ_VVVYqk0I pogledaj, pa odluci :D kad ubace lan, offline kampanju i kazu 'izvinite' jel moze bez tog izvinite :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbone Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Jel samo ja imam probelm da mi se ne vide achivmeniti i profil slika ili ima jos neko? Od jutros krenulo da se desava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Dada.. bez brige :) Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) uh dobro je, jutros sam bash uradio tranziciju sa win xp na win7, a starcraft folder od proslog OSa sam jednostavno prekopirao, da se ne cimam posle s instalacijom i updateovanjem. i u prvi mah pomislih da se nesto pojebalo zbog toga,sad znam da je sve u redu :) edit: uzgred, vidno bolje performanse igra postize na sedmici, tako da svaka preporuka za one koji su jos na xp-u (ako uopste ima takvih lol) Edited August 20, 2010 by PrimeAbuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Tip of the day: Na sedmici, control panel -> power options, namesti na high performance, radiće još bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 duboko zahvaljujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 uzgred, vidno bolje performanse igra postize na sedmici, tako da svaka preporuka za one koji su jos na xp-u (ako uopste ima takvih lol) Shto ih ne bi bilo?? Ja i dalje necu da koristim 7. Kao prvo, imam samo 2Gb rama. A kao drugo, i dalje ne nisam siguran u 7. Inache, XP je i dalje najkorishceniji op. sistem u svetu. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Lol, "nisam siguran". Pa sistem je stabilan ko stena, koristim ga evo sad će godinu dana kao jedini OS na mašini i nikakvih problema. Takođe, nije sedmica Vista pa da pojede sav RAM, i ja sam imao 2 GB donedavno pa je sve radilo najnormalnije (zapravo, radilo je kao da imaš 2 GB na mašini, a ne ko na XP-u gde je sistem podjednako "hitar" imao ti 1 ili 4 GB...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Uskoro cu instalirati 7. Samo da kupim josh rama. Onda cemo da vidimo kako radi SC2 u odnosu na XP. Meni sad lepo radi na svim podeshavanjima ultra sem Texture quality. imam 9800 GT sa 1Gb rama ali mi je igra stavila da default bude high pa ga ni ne diram. Edited August 20, 2010 by Rema Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) -Ne znam koliko pratite ovaj IEM global challenge. Fin turnir... ali ipak, po meni, sve je zasenio mec NaDa vs TLO. Konacno da vidim neku BW legendu na delu. Prvi mec je TLO dobio onako, na prepad malo, a drugi je stvarno bio lep old school Tank war + nuke... uzivanje... jos ga je i NaDa dobio.. tako da mi je bilo skroz drago... Eee a treci mec je prava misterija... usred partije, jeste da je mozda bio malo iza TLO-a, ali ne toliko da preda partiju, NaDa GG-uje... -Posle se ispostavilo da iza svega toga stoji KeSPA. Zapravo oni su zabranili svaki moguci prenos ovog meca u Koreji, medjutim neki stream je procureo pa su oni bukvalno u sred meca naredili NaDa-i da preda mec. Verovatno zbog cuvenog neslaganja sa Blizzardom i svega toga... Jos uvek se trude da koliko toliko sacuvaju svoju zlatnu BW koku... dokle... pitanje je, ali se ocigledno plase sirenja sc2-a. -Mada ipak, cini se da je ta borba uzaludna, blizzard ce ipak na kraju dobiti bitku, to je nesumnjivo... vreme je na njihovoj strani. Po meni to i nije toliko lose, mada sta znam. Ali, dok god traje ta borba, sumnjam da cemo vidjati NaDa-u, Boxer-a, Reach-a, Yellow-a, pa i ove nove generacije Flash-a, Jaedong-a... na bilo kakvim sc2 turnirima :( Edited August 21, 2010 by ScepticuS Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan452 Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 kada sam uz'o SC2 dobio sam neko papirce pa sam se sada vas setio :) Ovako imam jedno pitanje kod gledanja replay-eva. Kada se pogleda ono prozorce u kome se nalazi units lost i resources zanima me sta sve spada pod resources? Posto nekako po meni tu spadaju i minerali i gas i vreme, pa me zanima kako se to racuna. Trazio sam po googlu ali nisam uspeo da nadjem, pa me zanima da li neko ima ideju ili sam da se mlatim sa time da testiram. Inace veoma veoma veoma zanimljiva 2 kanala na YouTube-u su: Huskystarcraft i HDStarcraft. Obavezno bacite pogled. Barem je meni kao nubu zanimljivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 -Ne znam koliko pratite ovaj IEM global challenge. Fin turnir... ali ipak, po meni, sve je zasenio mec NaDa vs TLO. Konacno da vidim neku BW legendu na delu. Prvi mec je TLO dobio onako, na prepad malo, a drugi je stvarno bio lep old school Tank war + nuke... uzivanje... jos ga je i NaDa dobio.. tako da mi je bilo skroz drago... Eee a treci mec je prava misterija... usred partije, jeste da je mozda bio malo iza TLO-a, ali ne toliko da preda partiju, NaDa GG-uje... -Posle se ispostavilo da iza svega toga stoji KeSPA. Zapravo oni su zabranili svaki moguci prenos ovog meca u Koreji, medjutim neki stream je procureo pa su oni bukvalno u sred meca naredili NaDa-i da preda mec. Verovatno zbog cuvenog neslaganja sa Blizzardom i svega toga... Jos uvek se trude da koliko toliko sacuvaju svoju zlatnu BW koku... dokle... pitanje je, ali se ocigledno plase sirenja sc2-a. -Mada ipak, cini se da je ta borba uzaludna, blizzard ce ipak na kraju dobiti bitku, to je nesumnjivo... vreme je na njihovoj strani. Po meni to i nije toliko lose, mada sta znam. Ali, dok god traje ta borba, sumnjam da cemo vidjati NaDa-u, Boxer-a, Reach-a, Yellow-a, pa i ove nove generacije Flash-a, Jaedong-a... na bilo kakvim sc2 turnirima :( el moze negde da se nadje rep ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts