De1Rekt0n Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Da uci davao bi ispite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ja sam bio away, al' kad bude sledeci - drz'te gace! pokusacu i laga da nagovorim, a i duleta pro-a! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 video sam da te nema na forumu, bice sledeci uskoro :) cak iako uspes da dovedes njih 3 bice nas 6 :))))) mada samo da se igramo :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Ja đuskam skoro svako veče, oko 00h. Nivo mi je očajan (počeo pre mesec dana, lol), ali sam uvek spreman da odigram neku partiju protiv jakih ljudi :) crew.sickness mi je nick, pa ako neko želi - bacite add :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 registruj se na iccup-u :) http://www.iccup.com/ skines tamo launcher i kad pokrenes sc preko njega imaces i njihov gateway ponudjen (nemoj jos ti igrati tamo, jer si noob :D, ali kad bude to neko okupljanje, mislim da cemo tamo biti svi) :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Gde bolje nego tamo :) Uvek game za D rank (iz iskustva znam :) )i lan latencija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 sada vam je jedinstvena prilika da igrate na D rangu, jer sezona je vec pri kraju, tako da sad ko je D sve vam je jasno evo sad sam igrao protiv coveka D+, ja terran on zerg, i ide covek 12 hatch, pool, hatch, ja dolazim sa vulturom a ono u sva tri hetch po 3 larve ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 ja sam bio away, al' kad bude sledeci - drz'te gace! pokusacu i laga da nagovorim, a i duleta pro-a! tu sam^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 lag nece, kaze da je picka Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 to je zato sto je zena...ne stvarno, ajmo da organizujemo neko pikanje na bnetu, dosadilo mi vise da me ovaj peja pere i skace mi po glavi kad se ne odbranim od 9 pula :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 ja sam uvek za ako je na bnetu. a i kad nisam uvek imate raspolozene mase na wdw kanalu :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 to je zato sto je zena...ne stvarno, ajmo da organizujemo neko pikanje na bnetu, dosadilo mi vise da me ovaj peja pere i skace mi po glavi kad se ne odbranim od 9 pula :D Eo mozh mene da peres posto sam vecita wuna bio, a igra mi se stardza opasno i poslednje vreme :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 28, 2009 Author Report Share Posted May 28, 2009 Eo mozh mene da peres posto sam vecita wuna bio, a igra mi se stardza opasno i poslednje vreme :> vuna vs vuna, to je vec zanimljivo zvuci, a ne vs ovih proova:)...ja sam na mircu obicno, balcan, kanal #rur, pa cimaj kad oces:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Ušao sam malo na ladder, iccup, da vidim kako, šta, gde i kuda. Osušiše me za 5 minuta 2 lika ... Kao, noob partije i to. Jebeš mi sve ako je nub baja koji mi u 3ćem minutu uleće u bazu sa DTovima .. Mrš. :) Ili sam ja tolika neznalica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 pa sto mu nisi istrazio bazu sa radilicom da vidis sta pravi jbt. on ako je iso dt rush nije imo nista pre toga, verovatno ni topove Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 ha, mozda je zakasnio, pa ovaj zaglavio zelote na choke da ne moze da mu udje u bazu!...reci im pejo kako sam pro! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 narocito je zaglavio zilote vs terana i narocito je pravio 'topove' vs terana u trecem minutu mislim, moze on da pravi zilote i da ih zaglavi, ali onda znas da nesto smrdi dule noob bionic man noob Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 narocito je zaglavio zilote vs terana i narocito je pravio 'topove' vs terana u trecem minutu dule noob bionic man noob nije atomic nigde rekao da je bio terran peja nub! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazz^^ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 OBAVESTENJE Ipak ce se turnir odrzati u petak 22.05.2009. Pocetak je u 18h, Server: ICCUP, Kanal: op jetset Za sad prijavljeni: -vanilica -kepa -zljonza -spery pazi slinavog, organizuje tour a ne zove ReacH-a? Quote www.BroodWar.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 narocito je zaglavio zilote vs terana i narocito je pravio 'topove' vs terana u trecem minutu mislim, moze on da pravi zilote i da ih zaglavi, ali onda znas da nesto smrdi dule noob bionic man noob pa ja sam reko da nema topove dark nublaru :p Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 pa ja sam reko da nema topove dark nublaru :p pa nema ih jer se samo nubovi kenonisu na pocetku...to cak i ja znam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 @dule, pa nekako je najlogicnije da je terana rasovao dt-ovima :D @bionic, znam da si ti rekao da nema 'topove' (lol :D), ali sam nekako stekao utisak da je tebi pravljenje cannona tako rano skroz ok :D ali ''posto je isao na darke, onda ih verovatno nema!'' to se ne radi tako, momak! da skratimo pricu, atomic verovatno nikada ni ne salje scouta :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Zapravo, toliki nub nisam :D Naravno da sam poslao skauta, i naravno da mi je blokovao ulaz u bazu... A i kasno sam mu pronašao bazu jer sam tu mapu igrao prvi put u životu (aka, poslao sam SCV na drugi kraj mape, a bio je tipa odmah pored mene) ... :) Peja zna da sam terran jer se jedini potrudio da me iscima na bnetu ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 pa nismo igrali, samo smo se pozdravili! :D nisam imao pojma da si teran, priznajem. samo sam pretpostavio :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Pa rekao sam ti u onom prvom javljanju da sam terran :) Podsvest je čudo! :D Btw. Puna mi je kuća gostiju pa ne mogu da igram narednih 7 dana ... Beda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts