sinister Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 neko cuo za ovu seriju? neko ima ovo? neko zna gde ovo ima da se skine? aaa :) http://www.tv.com/justice-2006/show/58331/..._table;title;38 http://www.imdb.com/title/tt0759482/ Jerry Bruckheimer je u pitanju... i ne moze da bude lose. elem, skidam Damages, isto serija sa advokatima. mislim da je Ivan jos ranije napravio mali review. sta mislite o seriji? i jos nesto, CSI Miami ili NY ?!?! koja je bolja po vama?? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 csi ny je po meni bolja... Justice sam gledao na nekom kanalu skoro i dobra je naravno.. Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 justice nije valjao i jako brzo je skinut sa programa. zapravo, jedina dobra stvar je što se gledalac nalazio u ulozi porotnika, tj. nije znao šta se stvarno desilo već je dobijao informacije iz medija i istražnog postupka (pa ti na kraju pokažu kako se zločin stvarno odigrao), ali taj format je smorio već posle dve epizode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 csi ny je po meni bolja... Justice sam gledao na nekom kanalu skoro i dobra je naravno.. hm jel se secas mozda na kom? justice nije valjao i jako brzo je skinut sa programa. zapravo, jedina dobra stvar je što se gledalac nalazio u ulozi porotnika, tj. nije znao šta se stvarno desilo već je dobijao informacije iz medija i istražnog postupka (pa ti na kraju pokažu kako se zločin stvarno odigrao), ali taj format je smorio već posle dve epizode. aha... al da je nema NIGDE na netu? :/ elem, jel mozes ti ili bilo ko drugi da mi preporuci neku seriju? ali da bude tog zanra... znaci advokat-sudjenje-kriminalistika Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ^ ne secam se , da se secam napisao bih jos u prvom postu ;-0 a sto se tice drugih serije na tu foru Law & Order =]] Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts