ZeRoQL Posted October 10, 2007 Author Report Share Posted October 10, 2007 Oga probaj da stavish 162.18_forceware_winxp_32bit_english_whql.exe ja imam taj i sljaka ko ludo :P naravno uz moj twek :P ali kontam da bi tebi trebalo da leti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 (edited) Evo ja probao demo, i mogu reci da kad Joca nesto odradi, onda ga odradi. Mislim je stvarno nemam neku jaku makinu (Pentium 805, 8600GT, 2 gb rama) ali ova igra mi u 1280*1024 sve na haj radi skroz korektno, dok je samo sa par forica da i dalje izgleda sjajno u 1280 postignuto da klizi, znaci visok fps konstantno ( i pored ogranicenja na 30 u demou, prosto utisak je da klizi :) ). Super. A obican ET je bolji :P, mada je i ovo super-duper igra :) Edit : typo Edited October 10, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts