Jump to content

CSS choke

munjadd

Recommended Posts

Kupio sam preko steama valve multiplayer pack (hl2dm,css, day of defeat) ali sve 3 igre rade uzasno na mom telekom adslu (512/64), na bilo koji server da se prikljucim, bez obzira koliko igraca na njemu igra uvek imam choke od 30 do 100, sto za mene nije igrivo. Ruter mi radi u bridge modu, probao sam da iskljucim firewall, da koristim komande cl_cmdrate, cl_updaterate, i rate u konzoli ali nista ne pomaze. Pozajmio sam drugu account i njemu na istoj telekom konekciji radi sve bez problema.... Da li neko zna mozda u cemu je problem?

svi ste vi krastavci u tegli! shala mala.

dok ne uzmesh onaj srednji paket od telekoma ili onaj najjachi od tvog igranja nishta nece biti...vec su ljudi rekli razlog zbog zvalavih 64 kojih se gube i po 43 bude(pre neki dan gledao mamicu im..uff)...elem...svi mi manje vishe koji igramo cs ili css preko domaceg adsl-a imamo taj prbolem...ja ne zelim da se navikavam na takve ne uslove za igru pa malo odmaram dok ne uzmem 1.5 mbit [:D]

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png