tomcat Posted October 15, 2007 Author Report Share Posted October 15, 2007 Ostalo jos apr podloga evo su sa novim nizim cenama! Novo, nekorisceno, u fabrickom pakovanju: Steelpad 4S - 1400 din 2xAllsop Raindrop - 900 din svaka (ovo su najbolje krpene podloge ljudi!) Korisceno par puta, kao novo: Steelpad 3R (metalna) - 500 din! www.berzica.com - Poslovi i Usluge Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Ostalo jos apr podloga evo su sa novim nizim cenama! Novo, nekorisceno, u fabrickom pakovanju: Steelpad 4S - 1400 din 2xAllsop Raindrop - 900 din svaka (ovo su najbolje krpene podloge ljudi!) Korisceno par puta, kao novo: Steelpad 3R (metalna) - 500 din! jel su aktuelne jos uvek allsop ? Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraken Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Imas PM za Steelpad 4S. Edited November 8, 2007 by kraken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts