Jump to content

tomcat

The X
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tomcat

  1. Uradjen je redizajn pre mesec dana. Stvar jos nije potpuno zazivela (bar sto se tice freelancinga) ali svakih nedelju dve se pojavi novi projekat. Berzica.com Freelance Poslovi
  2. U toku je marketing kod firmi kako bi ostavljale svoje oglase za zaposlenje i na Berzici. Medjutim primarna uloga Berzice ce biti promet usluga tj. treba ti nesto da se zavrsi, neces da zaposljavas coveka za to nego ti samo treba neko strucan i da to zavrsi.
  3. Taj tomcat, cao Bjeli :) Sajt nije preverantski, radim na njemu skoro godinu dana. Kada sam ja imao 20 godina voleo bi da je postojalo nesto kao Berzica kod nas gde sam mogao da uzmem neki dinar. Umesto toga sam visio 16h dnevno u igraonici :) Nije da je bilo lose ali tih 10 godina zivota zimedju 20 i 30 prodje kao nista. Berzica je vrlo prosta, ne kosta nista niti ce ikad kostati i spajace ljude kojima treba nesto sa ljudima koji to mogu da obave.
  4. Svako ume nesto da radi. Trebace nekad nekome da se prenese nesto iz jednog dela grada u drugi. Banalno ali moras dati sebi sansu. Posla ima na sve strane samo treba doci do njega. Tu Berzica stupa na scenu. Naravno da treba da se razvija ali to ce ici brzo jer kod nas barem postoji jako mnogo ljudi kojima samo treba prava sansa. Postanite clan i pratite sta se desava. Ovde ce biti prilika za sve.
  5. Ako ste cesto bez dinara u dzepu a posedujete neke vestine koje mislite da mozete unovciti sada imate i gde. Berzica.com je novi servis gde se mozete prijaviti i poceti da radite na raznim poslovima sto online tako i offline. Uclanite se, besplatno je i moze vam biti od koristi!
  6. Ajde probajte ovaj reflex tester i recite mi koliko ste uspeli. 186ms za mene, stara garda nije za bacanje :)
  7. Ostalo jos apr podloga evo su sa novim nizim cenama! Novo, nekorisceno, u fabrickom pakovanju: Steelpad 4S - 1400 din 2xAllsop Raindrop - 900 din svaka (ovo su najbolje krpene podloge ljudi!) Korisceno par puta, kao novo: Steelpad 3R (metalna) - 500 din!
  8. ostalo je sve sto pise u prvom postu osim allsopa!
  9. Icemat (black): http://www.icemat.com/products/icematgear/icemat_original
  10. Allsop standardni. Oni nemaju oznaku ali to je onaj najbolji, old-school. icemat - tvrda (staklo/plastika) 3R - metal 4S - metal Ostalo znate, sve krpa.
  11. Novo, nekorisceno, u fabrickom pakovanju: Steelpad 4S - 1900 din Allsop - 1300 din Korisceno par puta, kao novo: Snowpad (XL size) - 1000 din Steelpad 3R (metalna) - 800 din Icemat - 900 din edit: nove nize cene
×
×
  • Create New...