SavKe Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 XSLT processing failed! Ovo sam malo prechesto dobijao u poslednje vreme dok surfujem za pojedine stranice.Pa me interesuje da li je do mene ili je jednostavno problem sa tim stranicama? Primer:Na ovom linku mi se pojavi takva poruka Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Sad sam probao i samo mi se na 2 sec pojavi to i onda je lepo otvorilo stranicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 Meni jednostavno stoji to... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Neki bug java u operi Otovri preko nekog drugog browsera i radice Browser based XSLT with XPath/document() function usage. Note: Insurrection no longer depends on the XPath/document() function due to the lack of support within Safari. Mozilla - tested and working. Windows-IE - tested and working. Safari - tested and mostly not working. The XSLT/XPath document() function seems to be at fault. Opera - tested and not working at all. The XSLT/XPath document() function seems to be at fault. mada to je trebalo da se sredi u verziji 9.0 meni sa 9.21 radi Edited August 29, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 btw koristim mozilu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 A ja, logichno, operu :) Probao sam sad sa IE, i radi.Tako da jeste neki glupi bag do Opere. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts