Highl1 Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Sto volim kad ostanes dorecen do kraja... Aj spusti malo nos i objasni mi o veliki masteru univerzuma. google i wikipedia su ti prijatelji, pa na chitanje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.01 GHz 1.00 GB of RAM G Force 6.600 valjda moze na ovom da radi ..................... Meni na athlonu 2000+ i 512 MB rama sa gf 440 izuva.Znaci do kompa nije sigurno pildzo to je do sbb-a u tvojoj zgradi, cesti su slucajevi da nekom discuje i radi ko kurac, a drugome radi ok. Jedino da uvedesh ADSL, drugog reshenja nema, jer te SBB kulira Ovo pitanje mi nije jasno ali napavaio sam na Local Area Network igru protiv kompa i radi normalno ;) Ako si mislio na to :), jer ne znam kako drugacije da proverim. Skinuo sam neku stariju verziju dote koja moze protiv AI da se igra, tacnije 6.45 AI E da, malo mi je cudno ovo: igram Counter Strike (No Steam), nemam steam, na KGB-ovom serveru i ne laguje mi, ping mi je 18 - 35, to me najvise zbunjuje. otisao sam do SBB-a, zamenio modem i opet isto :( Bice ti isto jer je do sbba.Pretpostavljam da je zbog ocajne infrastrukture ili zbog nekog degenerisanog rutiranja,ali nije do tebe 100%. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitamacro Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 ej , danas su mi dosli SBB serviseri, sve proverili, radi savrseno kazu oni , onda su nesto promenili tamo u zgradi i rekli su mi da probam sada : ja usao u DOTU i radilio SAVRSENO, sve dok nisam krenuo da im rusim bazu, celu partiju radi DO JAJA, i na kraju partije LAG ....... fucking plugger , leave noob itd itd... :) a polomio sam ih ... znaci ponovo se pojavio problem, ali tek na kraju kad su svi bili na jednom mestu ... svi heroji... znaci koliko sam shvatio lag pocinje kad je guzva... ali brate ne sme to tako! U glavnom nikad nije radilo kao sto je sada, ali na kraju je opet poceo LAG... idem jos jednu da odigram i da se nadam da je slucajno zalagovalo ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ping statistics for 209.85.129.147: Packets: Sent = 13, Received = 13, Lost = 0 (0% loss) Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 143ms, Maximum = 236ms, Average = 173ms Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 mito laguje ti mozak nije to do sbb-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitamacro Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 mito laguje ti mozak nije to do sbb-a Bambale ;) hahah otkud ti odje :) Jeste bilo do njih, popravili su mi, razradilo se ;) Sve bolje i bolje :) Mogu i da hostuje, i niko se ne zali na server ;) OK. Hvala im na tome sto su dosli i popravili nesto u zgradi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Mogu ti reci da si jedinstven slucaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitamacro Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 (edited) Mogu ti reci da si jedinstven slucaj :D :) zvali su me danas, kazu : dolazimo da popravimo to da li ste kod kuce blblba,a vec su bili i popravili :) Znaci, koliko sam ja bio uporan, zvao i smarao verovatno je svaki moguci operater u SBB poslao reklamaciju a kasnije stizu informacije :) HINT : smaraj dok im ne dosadis :) Edited August 31, 2007 by pilgrim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitamacro Posted September 3, 2007 Author Report Share Posted September 3, 2007 (edited) Ustanovio sam da je moj problem bio UPLOAD ! Ponovo se pojavio! Znaci opet me smaraju HAHAHA !!!!! Pa sada cu da zovem 1000000000000 puta na svakih sat vremena. Au smaraci ovi iz SBB SRAM IH BILO ! Edited September 3, 2007 by pilgrim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitamacro Posted September 3, 2007 Author Report Share Posted September 3, 2007 pa zvao sam opet ali 10 puta i radi au brate ko je ovde lud ? kad nije radilo You uploaded 63 KB bytes in 195.14 seconds. upravo sada kada radi You uploaded 63 KB bytes in 4.63 seconds. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts