sketmen Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) e momci velika je mogucnost da se ove nedelje odrzi turnir u doti (u forumu) , zbog nemogucnosti odrzavanja na wcg ... josh nije sigurno,znace se sutra u 14:00. mozda ce biti malo kasno, ali bolje ista nego nista.poslednja nada za dotu...Aj nek zainteresovane ekipe napisu nesto cisto da znam dal imam support Edited August 24, 2007 by tHc.Matija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 podrzavam akciju cisto da se ne ispale ljudi koji su vetj dosli iz unutrasnjosti =/ MYM pravila, bo1, single eliminacija ae bacite josh koji koment, da naprzimo vuka :DDD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) IDEMO TURNIR!!! Edited August 24, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ne igram dotu, ali bih bash voleo da se ovo odrzi!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porky. Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ne bi bilo loshe da se odrzi ovo bilo bi manje ljudi veca je igraona i doshli bi oni koji bash vole dotu ( ostale bi mrzelo da se cimaju) tako dakle podrzavam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Znam ljude koji su danas i iz Bosne dosli za wcg i izduvali kurac, tako da apsolutno podrzavam akciju! Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Veruj mi da odrzis, imas full support od FED-a i pwny-a, a verujem i od ostalih ekipa ;) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArmandVanHelden Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Support nego sta, mnogo razocaranih ljudi ima.Imam poznanike sa konjarnika koji su se slosili kad su culi a momci iz Bosne samo sto nisu suzu pustili.Ako ovo uspe , uspece. ^^ !SUPPORT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke[FED] Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 uf bilo bi extra da se to napravi. Masteri bi doshli 100% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) ja dajem full support ali samo zbog ljudi iz Bosne jer mi iz unutrashnjosti teshko da tjemo motji da dodjemo jer je malo kasno i sve smo vetj otkazali!!! da je sledetje ned bilo kog dana ok ali ovako tt...UBITJEMO SE!!! p0z Edited August 24, 2007 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerxes Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Gogogo turnir!! :) SUPPORT naravno :)) Quote .___. {o.o} /)__) -"-"- O rly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellblazeR Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 NARAVNO SVI VAS PODRZAVAMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Imas moju podrsku ! Svaka chast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sketmen Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 Zao mi je momci ali nece biti tura. Konacna odluka bila je na shefu igraonice a on je odbio. Izvinjavam se ako sam vam ulio laznu nadu i razocarao vas, i zao mi je sto nisam uspeo da iscimam do kraja to sto sam zamislio. Svejedno hvala vam svima za podrsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 (edited) smorio sam se shta se shavade :*** Edited August 25, 2007 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 :S Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokishaV Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Ne razumem sta tu sef ima da se pita.... igraonica radi...mi banemo, ispred se dogovorimo ko ce skim da igra..uplaimo vreme i to je to! mozemo da odemo uvece uplatimo blok vreme od 8h =140din rezervisemo pre toga sve sobe..i igramo celu noc po dogovoru! sta mislite o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Zanimljiva i gotivna ideja, ali s'obzirom da je sada subota i 3 sata popodne, neizvodljivo je da se uradi ;) Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokishaV Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Zanimljiva i gotivna ideja, ali s'obzirom da je sada subota i 3 sata popodne, neizvodljivo je da se uradi ;) Sto je neizvodljivo? i ja sam se smorio...igram dotu dosta dugo (i dobro),ali nisam isao na turnire...i sad kad sam bio rasolozen...PRC!!! ekipe kojima se igra i koje su u mogucnosti...docice...ne moraju svi da budu! al' meni se bas igra!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Jebote. Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellblazeR Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 E sranje ... [:(!] A taman se ponadao ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 kakve veze ima shef igraone??? neko rezervise 3-4 sobe i to bi bilo to... AKO ima nekog voljnog da se cima oko organizacije ... a i zainteresovanih ekipa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 prvo, nema nagrada za prva mesta, niko od ozbiljnijih ekipa ne bi dosao iz samog razloga sto nece dobiti nista za prva tri mesta, pre svega se ja ne bi cimao... drugo, wcg se igra, i islo bi dosta ljudi da se obsuje itd... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Izvini ozbiljni igracu sto igras za pare, nisam te prepoznao Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 pa pre bi isao da se vidim sa bojanom nego da ceo dan igram... nizasta :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts