Kemp. Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Trenutno na mom serveru ne postoji horde premade sto se tice pvp-a. noob pvp server. Onomad na Lightning Bladeu bio sam u Rellentles gildi koja je znala da izgubi mozda jedan ab/wsg nedeljno, znaci ono brutalan teamwork, taktike, ventrilo, sve full. Secam se da sam jedva usao u gild... Elem, dajte neki hint/savet de da se transferujem, ima li igde kakav imba pvp gild pa da se skrasim ;) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 dodji na neptulon :) ja igram pvp non stop a i premade-ove sa pve guildovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 eh to je tako bilo nekada:P Na chromaggusu ja i <Nut Cutters>, wsg/ab ownage, nezaboravna vremena. Ja i druid flag carry ekipa:) Al to je bilo tada kad su se svi lozili na taj r12,13,14 a danas svi arenu malo po malo i epic items:P mojne palis kempe, kad ja izlevelujem ima da pretvorim onaj server u pvp:)) Uostalom ja stvarno ne znam da li igde postoji ozbiljan premade... dok ne poboljsaju nagrade tesko. Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 A planiram ja da izadjem iz Evocata i da napravim pvp guild, imam jaku osnovu, al ono igrace mi se BT kad tad...Mada generalno neam ja zivaca za to, cimanje je... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 jebes BT... Da sam u nekom nihilumu pa da kazes da vredi igrati svaki dan 15 sati... inace ovo igranje za loot sa decom je stvarno idiotski... pre neki dan sam na magtheridonu raidovao sa detetom od 12 godina... I kad sam krenuo da ga zajebavam za godine, whisperuje me gild master da to ne radim... gde je mozak... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 izadji iz guilda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 jebes BT... Da sam u nekom nihilumu pa da kazes da vredi igrati svaki dan 15 sati... inace ovo igranje za loot sa decom je stvarno idiotski... pre neki dan sam na magtheridonu raidovao sa detetom od 12 godina... I kad sam krenuo da ga zajebavam za godine, whisperuje me gild master da to ne radim... gde je mozak... Hajde sad realno - ako zna da igra i ne pravi sranja i ne spamuje chat kanale, šta ima veze koliko ima godina? Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 brate minli ima veze ja sam igrao sa jednim makedoncem,orc hunterom godinu dana u guildu i kad sam "prestajao" da igram razmenili msn-ove...posle par dana ja vidim cima me lik,kaze ima 15godina izgleda na avataru ko da ima 10 i prodaje mi pamet ja stariji od njega 10godina rofl odma appear offline i ignore u igrici samo da ubace ovaj voice chat,al' ce biti smeha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 pa lurdi ne znam koliko ti imas godina, ali razmisli koliko si ti bio blentav sa 12? Mene tada bre nije smela keva da posalje da bacim djubre, a ne da 24. ljudi zavisi od mene u nekoj igrici... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Stoji, ali zato sam i stavio sve one ograde na početku. Imali smo mi jednog 12-godišnjaka u gildi, bio je maskota, iako je stalno živeo u strahu da će popiti kick zbog sranja koja je pravio. :D Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fixxxer_sob Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Bash je imba kada si pokvareno deriste od 15 god ... ides po ovakvim forumima i solish ljudima pamet ... kao ja npr ! Mene recimo u guildi trpe zato sto imam andjeoski glasic kao devojcica i veoma sam sladak pa ih uveseljavam ... u a dubini dushe sam zlokobnik ! Edited August 27, 2007 by StormScion- Quote StormScion / StormShican May milleniums gather on the mirage of desolated souls far between departure and sorrow I breed my afterthought In thy hours of vast dejection's haunt...wane Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) A planiram ja da izadjem iz Evocata i da napravim pvp guild, imam jaku osnovu, al ono igrace mi se BT kad tad...Mada generalno neam ja zivaca za to, cimanje je... Djes Kepmonjo. Brate, ti jos igrash. Ja mislio da su svi opasni igraci odavno u penziji, kad ono. Prevara Ponesi sah na Kalish. WOW je mrtav vec duze vremena! Edited August 28, 2007 by support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 ko si sad pa ti :D a muka me naterala, mora se malo ^^ Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 ko si sad pa ti :D a muka me naterala, mora se malo ^^ lol!!!Testera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts